Måndag, tisdag? INGEN VET.

Tydligen är inte april den bästa bloggmånaden. Det får vara så, ibland.

Idag har jag sprungit (W5R2) och varit inne i stan en sväng och kikat på (samt handlat lite) träningskläder. Sedan tog jag en fika med Julia och nu chillar jag hemma innan jag skall gå över till Julia och plita lite på mitt CV. Jag har hittat ett par tjänster att söka så vi skall se om vi kan ta och lösa den här arbetslösheten snart.

Imorgon är det min ”ensamdag”, när Martin är borta hela dagen och kommer hem relativt sent (19-20, typ). Jag har tvättid och skall eventuellt springa lite — utanför c25k-schemat — men vi får se vad jag hittar på utöver det. Idag har det varit mulet men nu skiner solen så jag hoppas på fint väder imorgon också! Om jag hittar min kameraladdare så kanske jag tar kameran och knör upp med vårt gamla bröd till ankdammarna och matar fåglar igen. Bra grej! Och en bra promenad, upp för två väldigt branta backar. Som jag sade till Martin tidigare och till Julia idag; mitt mål är att om ett par månader kunna springa från vår dörr hela vägen upp till dammarna. Ni som inte promenerat den här sträckan inser inte hur LÅNGT och BRANT det är, men ni får ta mig på orden att detta är en djävla utmaning jag har givit mig själv, haha :D

Jag har ägnat hela dagen åt att tro att det är tisdag och jag vet inte varför. Jag hoppas att jag kommer rätt i veckan imorgon, det är störigt att ligga någon dag fel.

Jag försökte lista ut var jag gömt mina terminalglasögon (i förhoppning om att de skall finnas här i Surte) och när jag letade efter dem så hittade jag mina reguljära glasögon. Inte riktigt lika effektivt som terminalbrillor när jag datar, men klart bättre än inget alls.

Ha en fin kväll! Och håll tummarna för mitt jobbsök pls <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: