Freitag

IDAG HAR JAG SPRUNGIT I TSHIRT! Det var jättevarmt ute och jag är så sjukt glad att det ÄNTLIGEN är slut på slaskvinter :D

Tog en promenad nu under kvällen. Eva tipsade om en podcast som heter Hello from the Magic Tavern och jag har lyssnat på den nu ett par dagar när jag varit ute och gått. Hittills är den verkligen sjukt kul — det är mycket improvisation och jag älskar verkligen när man hör folk sitta och fnissa åt sig själva för att de verkligen inte klarar av att hålla masken :D Det är min bästa grej. Jag brukar vanligtvis inte skratta rakt ut åt saker men den här podden har verkligen fått mig att bryta mot det flera gånger, det är inte alls ovanligt att jag liksom HAHA:ar som en idiot åt mina hörlurar där jag går. DET NI.

Jag har förberett inför morgondagens bak av födelsedagscupcakes också. Skall se ifall jag kan ta lite bilder när de är klara imorgon. Jag fick ju köpa en ny laddare till kamerabatteriet eftersom jag tydligen ÄTIT UPP (???) den gamla laddaren. Jag har letat på alla logiska och ologiska ställen och den finns verkligen ingenstans. Om inte annat hittas den väl när vi framöver hittar en större lägenhet och packar ihop allt för att flytta… Men nu har jag i alla fall en fungerande kamera igen, vilket blir bra grej när jag åker till Visby på måndag :))

Cirka 10000% ser fram emot ett par dagar på Gotland faktiskt! Åker ner vid lunchtid på måndag, kommer hem igen på torsdag förmiddag. Det är hela tre kvällar ihop med mommo :3 Det blir så himla bra. Sedan åker jag ju tillbaka till Visby i maj ihop med MamJan, och då blir det typ tre kvällar till hos mommo. Eller ja, kanske två? En kväll lär ju spenderas på Brygghuset med MamJan. Jag har hojtat på dem att de måste gå dit och jag misstänker att jag kommer att passa på att gå med när jag liksom kan få sälle och slipper sitta ensam och uggla i ett hörn :)

Skall springa på söndag och sedan packar jag med mig två ombyten träningskläder så att jag kan springa på P18 på måndag och onsdag. Whee!

Ha en fin kväll <3 Jag har just tittat på senaste RPDR och det var AWESOME; Sjukt snygga grejer i huvudavsnittet, sjukt mycket drama i Untucked. Bra grej. Tjipp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: