En fredag :)

Jag sprang imorse, och sedan åkte jag in till stan med en Plan™. Dessvärre lyckades jag bara med cirka hälften av Planen™, men det blev bra ändå :)

Har ägnat eftermiddagen åt att dricka god öl, se på IT Crowd/Bones och snacka med Martin. Vi skall lägga oss lite tidigare ikväll eftersom vi skall till Öl- och Whiskeymässan imorgon, så jag tänkte posta detta och sedan sova — trots att jag just fick hem senaste avsnittet av RPDR S10 :P Får kika på det imorgon när vi kommer hem, jag misstänker att det är relativt hög ”risk” att Ölof vill komma och hänga imorgon och då kan de umgås i vardagsrummet så kan jag kika på drag queens i köket :)

Det känns BRA i löpträningen nu. Jag känner mig inte döende av att springa längre sträckor, och för det mesta så är tiden helt okej också. Det kommer att fortsätta att bli bättre och bättre fram till nästa platå, men jag kommer över den. Jag har ju gjort detta åtskilliga gånger nu, så. Den här gången tänkte jag sikta på att INTE lägga av att springa dock, det börjar ge lite träsmak att börja om från början hela tiden nu ;)

Mamma och Janne kommer med på mässan imorgon för övrigt! Våra vänner hade två biljetter över så MamJan köpte dem. Det blir kul! Får se ifall de två lager-älskarna kan hitta något intressant de vågar testa ;) Jag har försökt få lite håll på vilka bryggerier jag vill se till att hinna testa innan vi åker hem, men det är nog inte riktigt vad resten av gänget kanske är så sugna på ;)

Det har varit en bra dag. Sol och värme! Mycket trevligt. Kall öl på det liksom, vad kan man ens klaga på? :)

Ni får ha en fortsatt fin kväll — jag skall strax lägga mig. Skall bara få hem Martin först, han är hos grannen och hälsar på i garaget :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: