En födelsedag: 41

Det fallerade lite, detta med att blogga varje dag. Ingen blogg igår, ingen blogg i förrgår. Så nu tar jag djävlar i mig mig själv i nackskinnet och ser till att få NÅGOT på pränt!

Martin fyllde år igår — därav min frånvaro på bloggen. Så fort han åkt till jobbet stack jag ut och sprang (i SPÖREGN) och det gick väldigt bra. Börjar känna mig riktigt bra på löparfronten igen, trots att jag inte klarar 5k än ;) Men jag gillar det. Det är såhär man vill få känna när man tränar. Jag tror heller inte att vågen har rört sig, men jag känner mig så mycket mer bekväm i min kropp. Idag tittar jag på magen i spegeln med helt andra ögon än för någon vecka sedan. Det är bra.

Jag pratar mycket med Martin om min oro kring mat och risken att bli ätstörd och hela den biten. Jag förstår att det kan finnas folk som kanske oroar sig över vad jag äter osv, men han har koll på mig. JAG har koll på mig, herregud. Jag har noll intresse av att bli sjuk! Jag vill bara bli mer bekväm, men nu efter ett par veckors inledande fas i löparträningen så börjar det ju som sagt kännas bra. Vi fortsätter så, tycker jag.

I ALLA FALL. Efter att jag sprungit + duschat (vilket i sig kändes sjuk onödigt med tanke på att jag först stod påklädd i duschen med en handduk och försökte bli torr innan jag kunde klä av mig och duscha, lol) så stack jag in till stan. Till Mölndal, till och med! Köpte ölkorv, rökt hjort, finost och oliver. Snacksbricka! Kolla bara!

Martin fick sina presenter och sedan drack vi öl och umgicks med vänner på Hyttan (och hemma). Det var en bra dag! Mina hjärnspöken vad gäller presenter lugnade ner sig efter att Martin verkade nöjd med vad han fick, och det är bra. Jag vill ju ge honom världen, så det är jobbigt när jag bara har en handfull med smågrus att erbjuda. Men han är ju inte svår. Det är bara jag som är knäpp :)

Idag tvättar jag. Jag hade tvättpass 10-12 och nu när det var klart så bokade jag ett till 14-16. Mycket tvättande idag! Men det är skönt. Jag ogillar bergen som så snabbt börjar växa när vi är två som slänger kläder i tvätten varje dag. Min förhoppning är att det skall finnas någon snajdig tvättid imorgon också så kanske jag kan få lite mer zen i badrummet sedan :) (och imorgon skall jag springa igen! Det ser jag fram emot! :D)

Ikväll skall vi äta mer finsnacks och se på film, och kanske ta en öl eller två. Imorgon tar jag det väldigt lugnt för på lördag skall vi ju på Öl- och Whiskeymässan! Det skall bli kul, spännande att se vad man kan hitta att prova :D Mamma invände att det lät som att man kommer att dricka VÄLDIGT mycket öl, men man kommer ju att få köa en hel del för att kanske få 20cl i glaset så det kommer inte att bli så illa. Man kan ju också låta bli att dricka vidare när man kommer hem efteråt, så :)

På söndag skall vi träffa min bror och hans fru (+ mamma med pojkvän) och käka middag. Steampunkbaren..! Såklart. Enda stället vi går till för tillfället, haha :D Men de har bra mat och de har kul öl, så det fungerar ju för alla inblandade. De har också grymt bra drinkar så jag tror att det kommer att bli en bra fit för vårt lilla gäng :)

Nu skall jag leta rätt på nässpray och se ifall jag kan motverka den här nysattacken jag känner ligger i startgroparna i min näskanal. Varför är det alltid så DAMMIGT när jag städar!? :P

Ha en fin dag! Jag skall försöka att bli bättre på att uppdatera bloggen (ifall det nu är någon annan än jag som bryr sig om huruvida det hamnar material här på daglig basis ;))

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: