Det tar sig!

Jag sprang igår! Jag hade inte tänkt göra det, för det var svinkallt och jag hade mensvärk, men sedan kom peppen ändå och jag stack ut och som ni kan se på siffrorna här ovan så är jag ju himla glad att jag gjorde det :D Sakta men säkert krälar jag tillbaka mot någon form av stabil form. Jag är inte snabb, men jag struntar i hastighet just nu. Jag kan köra intervaller i framtiden så kommer hastigheten, men den är inte viktig. Det viktiga just nu är att jag är igång och springer igen :D Fyra pass i år – fler skall det bli! :)

Idag har jag något så djävulskt ont i ryggen – det verkar som att Martins hårda säng äntligen fått sin vilja igenom och krossat mig. Suck. Det kommer att släppa snart, det blir ett par nätter med ryggvärk och sedan släpper det ju. Sedan sover jag i den här hårda som att den vore vilken någorlunda mjuk säng som helst, eh? Vi kan ju hoppas det, i alla fall.

Det SER varmt ut ute, med solen som glittrar i snön. I verkligheten är det typ -8 eller något, så jag håller mig inne tills jag ”måste” gå ut senare ;) Vi får se hur illa frusen jag blir i stan sedan, men det fungerar så länge man rör sig :)

Ikväll skall jag ringa Toro och snacka skit! Det blir bra :) Vi har ju bara chattat sedan jag flyttade för en månad sedan, så ser fram emot att kunna prata lite naturligare faktiskt. Planen är ju att vi skall ta ett glas vin och snacka skit, men jag får se – jag har eventuellt dragit på mig Martins förkylning och är inte jättepigg just nu, så tror att alkohol kan vara en bra grej att undvika just *nu*. Jag har dock hela dagen på mig att avgöra vad som är vettigt, så!

Nu skall jag diska och se ifall det är något min rygg kan acceptera.

Ha en fin tisdag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: