Tårta!

Idag är det Stora Tårtdagen. Dagen då jag går till kontoret och lämnar in min dator och i utbyte får tårta och umgänge med folk. Jag har en del grejer jag behöver skriva ut så jag passar på att göra det också – jag är faktiskt fortfarande anställd så jag har ju rätt till att använda kontoret ;)

Jag har varit och lämnat cykeln på lagning och skall hämta den igen strax före jag skall till kontoret. Har jag tur kostar det bara 200:-, har jag otur har det gjorts mer än lagats punktering och då blir det dyrare. Budgeten för den här månaden är ju åt helvete ändå, men det vore skönt att ha NÅGON slant kvar på sparkontot när februarilönen nalkas…

Jag borde väl skriva något sentimentalt om jobbet idag, men jag gjorde ju det under min sista arbetsdag. Idag säger jag bara tack och hej. Jag kommer att vara på kontoret i typ fyra timmar, så ifall jag inte har folk att snacka med under hela den tiden så blir det pilla på datorn tills jag skall gå, haha :D Eller telefonen. Skall jag ta med en bok? Hm. DET LÖSER SIG. Vafan.

Ikväll blir det mat och öl på Bishops, och sedan säger jag hejdå till mina kollegor för sista gången. Vemodigt, men ändå bra tänker jag. Det handlar ju om en positiv förändring för min del, så så fort de förmodat lite småtunga avskeden är klara kan jag med öppen famn se fram emot att få flytta på lördag.

Jag är fortfarande 1000 stressad inför den här flytten, det finns så väldigt många saker som kan gå fel som ligger helt utanför min kontroll, och det är jobbigt. Jag behöver bli bättre på att tycka ”mañana mañana” men i min värld så skall saker vara minutiöst planerade och failsafe från alla håll och kanter. Nu är det inte så, och jag får försöka vara okej med det. (säger jag nu – kom igen när jag står och bölar på ett lastflak på lördag förmiddag ;))

AGH.

Det blir bra! Det blir det. Jag har ett så oerhört fint skyddsnät av bra människor som vill mig väl omkring mig, så oavsett vad som kan hända så kommer det att lösas. Det ÄR inte bara jag som kan lösa saker här, andra kan hjälpa till. Jag behöver bara få in det i mitt dumma huvud också :P DET ÄR OKEJ ATT ANDRA HJÄLPER TILL NÄR DET ÄR FÖR MYCKET.

Jag skall ta ner lite skräp i soprummet nu, och sedan pilla vidare på mina kläder. Behöver hitta något som ser okej ut att ha på mig idag, t.ex. Alla klänningar är nerpackade men en snygg tröja och ett par byxor är inte så illa det heller.

…alla dessa lådor. Jag är trött på dem. Och vi har knappt börjat! Haha. Herregud.
(T R E DAGAR KVAR!!)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: