Murmeldjuret

Idag vaknade jag med insikten att jag är Bill Murray, fast i mitt egna lilla Groundhog Day. DET ÄR INTE ENS ANDRA FEBRUARI – det är för tidigt för Groundhog Day! Herregud. Men varje dag. Samma sak. Hela tiden. Samma lådor, samma mat, samma promenader, samma instängda ensamhet. Jag kommer att bli tokig innan den är flytten är överstökad. När Martin kommer hit och hämtar mig kommer jag att sätta mig ner och gråta av lättnad över att jag inte längre är ett spöke, haha.

Idag har jag tömt hallgarderoberna, slängt sjuhundra miljoner soppåsar med skit, hittat gamla fotografier på mig och mina syskon och dansat runt vid diskbänken. Jag har INTE tagit min promenad än, den väntar jag med till ikväll faktiskt. Alla andra dagar har jag tagit promenaden efter lunch, idag vill jag göra lite annorlunda. Försöka ta mig ur Groundhog Day; försöka köra över en klippkant med Punxsutawney Phil i knät, typ :P

Att SKRIVA den här bloggen är också som Groundhog Day, så att läsa den måste vara samma sak. Ni upplever alltså på avstånd samma oändligt långa, återkommande dag som jag. Jag ber om ursäkt för detta. Det bara hjälper att få ventilera. Någonstans inbillar jag mig att jag i framtiden kommer att scrolla tillbaka och ba ”Januari 2018, det var då jag packade för att flytta till Martin! iiiih, nostalgiiii!” och jag vill redan nu passa på att säga Förlåt Carina, du var verkligen inte roligare än såhär under den här flytten.

Ahem.

Ikväll, efter min promenad, skall jag lägga mig tidigt. Imorgon händer något så spännande som TVÄTTID! 06-13 ränner jag fram och tillbaka mellan lägenhet och tvättstuga. Woo! Med tanke på att jag just spenderat två nätter i rad med att INTE KUNNA SOMNA så bådar det ju verkligen gott :D …i värsta fall börjar jag tvätta vid nio. Jag vill mest få undan en del av det som skall tvättas för att packas, tbh. Jag kan boka en ny tvättid om ett par dagar igen. Inte ens viktigt. Men något annat än ”Gå upp, ät frukost, ta en promenad, packa, gör lunch, packa, middag, lägg dig” i alla fall. LITE annat.

Okay, campers, rise and shine, and don’t forget your booties ’cause it’s cooooold out there today.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: