Gravöl

Så var det dags för den första gravölen. Igår var sista dagen vårt team existerade som ett team, och nu har vi firat av det och haft en riktigt bra kväll tillsammans. Jag är nöjd. Det var roligt och bra och fint och kul och också ganska vemodigt, ändå. Jag har tyckt om att arbeta tillsammans med de här människorna. Det visade sig flera gånger under kvällen att vi har mycket vi tillsammans kan skratta åt, också. Kunder, kollegor, konstiga tickets… Som sagt: En väldigt bra kväll.

En fördrink i foajén medan vi väntade på Mattias och sedan satte vi oss till bords.

Jag beställde in smörstekta kantareller med löjrom till förrätt. Det var gott men SJUKT mäktigt – hade ju kunnat fungera som varmrätt, haha!

Och så en T-bone till varmrätt :D Riktigt gott – SJUKT saftigt kött!

Sedan betalade Mattias och åkte hem, och vi andra bestämde oss för att gå till Brewdog Bar och ta en öl! …det visade sig dock att de hade personalfest JUST IKVÄLL så vi gick till Bishops på GA Torg istället :) Drack två öl ihop, snackade skit om allt mellan himmel och jord och sedan bröt vi upp och gick hemåt, allihop. Sista gången vi var alla fyra tillsammans.

Som sagt, vemodigt ändå.

Nästa gravöl blir när jag officiellt slutar. Det är 2 dagar före jag lämnar Malmö för Göteborg. Jag har en svag känsla att det kommer att bli lite mer emotionellt då, faktiskt. Alla dessa stora förändringar som ligger i luften. Det är konstigt. Men det skall bli kul. Som jag har sagt förut: Ni får aldrig någonsin missta min oro och ångest för att jag inte skulle vilja flytta ihop med Martin – det är ju allt jag vill! Jag har bara lite svårt för avsked, oavsett om det är saker, lägenheter eller människor, liksom. Allt kommer att bli så himla bra så fort jag är på plats i Martins lägenhet. Vägen dit är rolig och läskig och jobbig och spännande, allt på en gång. Det är inte konstigt att man kastas fram och tillbaka i sitt mående, då.

Ha en fin dag <3 Jag skall ha hit Stena på förbesiktning klockan ett och sedan ta min promenad, så fram tills dess tänkte jag få bort det sista av disken och börja röja på hyllorna.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: