Bara ord

Jag hade först sådan ångest över att jag inte packat en djävla pinal den här veckan, men nu är jag snarare nöjd med mina prioriteringar. Jag har jobbat, gått hem, ätit middag, tagit en promenad, lagt mig. Det är bra så. Jag har fått mina 15k steg om dagen = frisk luft och glada ben, och det räcker den här veckan. Från och med måndag (eller tisdag!) så drar vi igång på höga växlar och GET SHIT DONE! Det blir skitbra.

Torsdag. Jag hade planerat en liten sovmorgon imorse men till skillnad från alla andra morgnar denna vecka vaknade jag en halvtimme före utsatt larm och kunde inte somna om. Så, öh, ingen sovmorgon I guess :D Jag tar lite sovmorgon imorgon istället. Det behövs, jag är så sjukt trött. Jag vet inte om det är stressen eller höstdeppen som slår till, men det är väl kanske en kombination av de båda?

Det är så länge sedan jag gjorde en STOR flytt sist, dvs när jag flyttade från Gotland till Skåne för liksom snart 12 år sedan (herregud), och jag hade ärligt talat glömt av hur upprivande det ändå är att lämna något man ser som sitt hem och lämna. Jag är från Visby. Jag tillhör Visby. Visby tillhör mig. Men de senaste fem åren har Malmö varit min hemstad, och det är Malmö som kommer att saknas – inte Visby. Jag har ju nämnt det tidigare; kluvenheten i min identitet när jag inte längre riktigt är en gotlänning pga bor inte där, men inte heller är skåning eller vafan. Jag vet inte. Jag är ett skogsrå, en zombie, en tråkmåns och Carina. Det är en start.

Jag är ledsen att bloggen är så deppig och seg på sistone – inte ens några bilder att titta på! Det blir bara mindre bilder tagna när mobilen är trasig (herreGUD CARINA FIXA DHL FÖR FAN) och när vädret ute är ”gråbrunt slask”. Man är inte så taggad på att ta kort då, är jag rädd.

…jag har dock hittat mitt ansikte igen! Jag sade ju det häromdagen, att jag inte känner igen mig själv i spegeln längre. Igår och idag har det dock varit rätt Carina som plirat tillbaka när jag tittat i spegeln, och det är bra. Vet inte om det är en markör för bättre mående eller om det är något annat som varit snett de senaste dagarna. Nu är jag här, i alla fall. Yay!

OKEJ! Ha en bra dag! Jag skall ta med mig en drös papper hem idag och sedan blir det i sedavanlig ordning en promenad innan jag skall sova. Skall försöka uppdatera kylen också; jag vet inte om det är smöret jag steker i eller kycklingen jag steker, men något i min mat smakar konstigt och jag vill inte ha det mer. Det är bara en portion kvar av kycklingen så den hivar jag. Låter nog bli det märket en stund, det har varit konstig konsistens. Den luktar dock okej och den ser inte missfärgad ut, så det är väl kanske något mer som bara sitter i huvudet, men det känns inte bra ändå.

Hepp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: