Tråkblogg

De här mellandagarna, alltså. Det regnar. Inget känns peppigt. Vi myser mest runt och har tråkigt, haha :D Idag sov vi till halv tolv. HALV TOLV!? För mig var det ~11 timmar, för Martin ett par timmar färre men fortfarande ÅH så mycket mer än han vanligtvis sover. Vi vaknade ihop, gick upp, filosoferade över tiden och insåg att vi ändå inte förlorat något alls, för vi har inga planer – inga måsten. Nu har vi sett lite på Netflix och Martin har hoppat i duschen. Efter att jag har duschat skall vi sticka ut och handla lite, vi får se vad vi hittar på sedan.

Om det fortsätter att bara regna men inte blåsa (till skillnad från igår, yikes) tänker jag nog försöka komma ut på en promenad sedan. Jag har ett par poddar att lyssna ikapp, och det hade varit skönt med lite liv i benen. Man blir så himla sittande, faktiskt. Jag hade också velat städa, men får se ifall det blir något av med det. Jag ogillar att det är så mörkt ute, det förtar så mycket av peppen och orken :/

Vi har lite planer för dagarna framöver, men vi får se vad vi hittar på resterande tid. Det är lite rastlöst, liksom. Inget bra på TV heller, mellandagssörja och dag-TV.

TRÅKIG BLOGG, också. Sorry! Jag skall försöka göra något så att jag har något att skriva om, haha :D Det är svårt att ha peppiga saker att skriva om när man sitter på en soffa och stirrar ut på regnet större delen av tiden :P

(men jag tycker om när vi får ha tråkigt ihop. det gör jag ♥)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: