God juldag!

Idag åt vi jullunch hos Ricard och Sanna och delade ut julklappar till Ricard, Sanna, mamma och Janne. Väldigt trevligt! Också väldigt dryg bilresa på 2,5 timmar x 2 i spöregn och mörker – tur att det var så trevligt att träffa dem, med andra ord :P

Jag fick en overlock-maskin och ett presentkort på Sephora, och jag och Martin tillsammans fick ovanstående korg med väldigt gulliga saker med mycket tanke bakom i (samt en skitsnygg grillpanna i gjutjärn! Den ser vi fram emot att använda!)

Nu är jul 2/3 avklarat – vi har en dag kvar (fredag) då de sista julklapparna skall delas ut. Just nu ser vi fram emot tre dagar UTAN PLANER, dock! Det är himla fint att så mycket kul att se fram emot, men också väldigt skönt att ha ett par dagar när vi kan få sitta ner och andas och inte ha några tider att hålla :)) Vi får se vad vi hittar på!

Ha en fortsatt fin dag, hörni <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: