Rött och gult

Pizza och vin, och när vinet var slut delade vi på min sista Lusse Lelle :D …och åt chips och choklad, för varför vara nyttig när man varit på gymmet? :) På riktigt alltså: Kroppen tar åt sig av träningen ändå, och skit samma ifall vågen visar högre idag än igår (det gjorde den) när gårdagskvällen var tusen gånger bra och välbehövd? :D Vågen har resten av livet på sig att ändra sig, liksom. Bra kompiskvällar skall man ta tillvara på :)

Det är fredag, jag vaknade innan klockan ringde (trots planerad sovmorgon!) och var på kontoret en minut före sju. Nu lyssnar jag på trallpunk och käkar frukost och tittar på himlen som förbereder sig för soluppgång. Är piggare än jag förtjänar, men sov ju ändå 7,5 timme i nättras så det kanske ligger något i det? ;)

Efter jobb idag skall jag gå till the English Store eller English Shop eller vad det nu heter och köpa färg till morgondagens tårtbak. Röd, orange, brun är tydligen vad man behöver, vad jag kunde utröna at first glance. Tog kort på receptet så att jag kan dubbelkolla i lugn och ro under dagen, så hoppas vi att det jag skall ha finns i butiken eftersom de enligt priserna på sin hemsida är billigare än Panduro. Panduro är dock alternativ B, så skulle den här engelska kakbutiken INTE ha det jag behöver så får jag tralla till Panduro istället så är det löst sedan. DET LÖSER SIG, liksom. Det är inte ens ett problem :)

Ikväll skall jag städa, imorgon skall jag städa färdigt (woo!) och sedan kommer Michaela och hänger, så jag skall se till att hinna inom Systemet innan dess också. Tanken är …dessertvin! För det är inte alls mycket alkohol i ELLER HUR :D (men det är gott!) Köper nog en flaska ”vanligt” också. Kanske.

Ha en fin fredag! o/

(ps: träningsvärken i magen har börjat. benen känner jag inte riktigt av än, men det kommer väl. men magen???? vojne vojne)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: