On Wednesdays we wear pink!

Jag slog mig själv i ögat med min gymhandduk för två timmar sedan och det gör fortfarande ont, så jag kommer väl att bli av med ögat imorgon eller så. Undrar vilken affär som säljer snajdigast ögonlappar..?

HUR SOM HAVER: Morgongym! Idag var kroppen inte alls nöjd med fasted gym och det beror nog på att jag åt min kvällsmat lite tidigare än vanligt igår = längre sedan jag hade mat i magen när jag tränade imorse. Skall köpa hem en näve bananer och se ifall det underlättar när jag går dit nästa gång – vilket förhoppningsvis är på fredag :)

Avslutade mitt pass med lite power walk på löpband och tjejen bredvid mig verkade ha DRÄNKT sig själv i parfym. Absolut, hon luktade gott, men alltså… jag behöver luft när jag tränar. Sorry ’bout it.

Onsdag! Fast jag tror hela tiden att det är måndag, förmodligen för att jag jobbade hemifrån igår. Jag fick färdigt sovrummet efter att jag jobbat färdigt = hur bra som helst! Tog en dusch och sov nyduschad i nytvättade lakan = HUR BRA SOM HELST!!

Veckan drar sig mot sin ände och på fredag blir det Pinchos med Martin, mamma, Janne, Rigmor och Yvonne. På lördag: Crazy Christmas Cabaret! Jag är så taggad :D På söndag har jag bjudit hem Jolt och Michaela på fika, så jag insåg igår att jag behöver lyckas mecka igång min ugn tills dess (den strular ju) eftersom jag lovat saffranskladdkaka. Det är ju ändå advent! :)

Ikväll skall jag se senaste avsnittet av Dragula och sedan städa i hall och vardagsrum, tänkte jag. Imorgon kök och badrum och JULPYNT. Allt är bra! :D …älskar den här peppiga delen av året. Det är enklare att hitta saker att vara pipglad över när det FINNS saker att vara pipglad över :))

Ha en fin dag hörni <3

(ps mitt paket kom igår. synd bara att det inte gjorde det när det SKULLE, dvs i förrgår…) 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: