Måndag morgon

Morgongymmmmm! √

Idag körde jag mycket axlar och rygg. Ökade vikten både på skivstången och hantlarna, så är lite seg nu i armarna såhär efteråt ;) Men vad kul när man klarar av att lyfta tyngre! Skall hålla mig till den här ”nya” vikten nu ett par pass innan jag försöker mig på att öka igen.

Jag är så HIMLA glad att jag är igång på gymmet igen! Det svider i händerna (begynnande valkar) och värker i ryggen (kombinationen mensvärk och träningsvärk :P) men jag är pigg och glad och känner mig stark. Allt är bra, med andra ord :))

Jag lyckades få i ordning köket igår, så bortsett från alla dessa kartonger jag behöver skära i stycken så är det nästan färdigt hemma nu! Jag har sovrummet kvar och kommer att fokusera på det imorgon – ikväll skall jag fixa det sista finliret i de andra rummen och sedan ta en kvällspromenad.

Det är för övrigt KALLT ute nu! Andra snackar om snö – det har vi ingen i Malmö än – men imorse var det nollgradigt när jag gick till gymmet :o Lite kallt när jag gick dit; när jag gick hem ångade det om mig, haha :D Extra skönt med en varm dusch när man kommer inför dörren då faktiskt. Med världens tröttaste armar var det lite tungt att få av sig sport-bhn och att få shampoo i håret haha. DET GICK BRA ÄNDÅ.

Mensvecka och jag hoppas på inte allt för mycket värk. Jag menar, HOPPAS kan man ju alltid, inte sant? :P

Tvättid på onsdag, på torsdag kommer Martin – innan dess skall jag få färdigstädat hemma + försöka få 15k steg om dagen tänkte jag. Det blir bra :)

Ha en fin dag! <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: