Kappan(tm)

Det har varit en väldigt lång vecka, hittills. Jag var övertygad om att igår var onsdag och idag var torsdag. Så är det ju inte. Det är onsdag idag. Jag skall tvätta ikväll, och jag skall träna imorgon bitti. Och imorgon… MARTIN! :D

Just nu har vi spöregn och grått i Malmö, och de har snö och kallt i Göteborg. Det skall dock bli regn hos dem i eftermiddag = all snö lär försvinna. Jag är väldigt tvekis till hur jag borde packa i helgen; vill helst inte ha min tjocka vinterjacka ifall jag kommer undan på höstkappan, men jag vet inte. Jag vill ju inte frysa. …är det kanske läge för tantmyntakappan? Jag och Rigmor skall ju ändå julshoppa. Hm. HMMMM.

Haha, herregud vad jag sällan blir vettig på kort. Fotograf är i alla fall gsson, back in the GOOD OLD DAYS när alla dessa människor jag tycker om fortfarande jobbade här. Hepp!

Jag skulle behöva renovera den här kappan lite, ändå. Jag är inte helt nöjd med passformen på den, men den är ju ändå fin på sitt lilla isprinsessvis. Den skulle vara helt okej att ha på lördag ändå, så ja. Det blir nog den??

Det var dagens ”ett halvt A4 om en kappa”-inlägg. Hoppas att ni är nöjda! :P

Det är 31 dagar till julafton. Jag har typ fyra pers kvar att lösa julklappar åt. Får se vad jag kan hitta på. Det är svårt när folk inte riktigt heller vill bidra med någon form av åsikt om vad de skulle bli glada av att få (bortsett från ”vi önskar oss en TV” :P) Jag …löser det. Jag har väl lite idéer själv också, såklart, men det är ju alltid kul om man kan få ge något som faktiskt uppskattas och används av personen. Ändå.

Ni får ha en fin dag, oavsett om ni har sol, regn eller snö! Var försiktiga på vägarna idag <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: