Husmoderligt

Har jobbat hemifrån idag pga tvättid! Nu är ALL tvätt färdig, vikt och lagd på plats. Jag har även hunnit fixa tre signaturer, och sedan arbetsdagen tog slut har jag städat sovrummet. Skall strax återgå till städningen i sovrummet, men tänkte passa på att skriva lite här nu medan jag ändå käkar kvällsmat ;) (ja, lite tidigt idag)

Problemet med när jag städar är ju allt damm jag rör upp. Jag har tagit allergipiller + nässpray hittills, samt tagit slut på typ 3 pack näsdukar, meneh… Det går bra. Haha, för övrigt: Hittade typ 8 paket näsdukar under sängen. Jag har ju alltså gått runt och undrat hur fasen snabbt jag snyter slut på mina näsdukar, men de låg alltså UNDER SÄNGEN. Man *hade* ju kunnat typ kika efter emellanåt, ifall saker ramlat ner, men… Orka! :D Kul överraskning nu ju ;)

Jag väntar på ett paket som SKULLE ha levererats igår mellan 17-22. När klockan var 22:30 stod det att det var 20 minuter kvar tills budet kom, sedan fick jag plötsligt ett sms att chauffören blivit sjuk och åkt hem. Fullständig respekt för det, men då var det redan långt efter utsatt tid och enligt live-trackingen jag fått via länk så har chauffören kört förbi utanför mig flera gånger om. Irriterad över att jag fick hålla mig vaken så länge. Idag skall det levereras mellan 17-19 så jag hoppas att det dyker upp i tid – jag vill lägga mig tidigt så att jag kan få gymma imorgon bitti! Vi kan ju hålla tummarna, i alla fall? :)

Hade tänkt julpynta idag men det blir nog på torsdag istället – då har jag kvällen + imorgon + torsdag på mig att städa färdigt. Sovrummet är det som kommer att ta längst tid, och det är jag nästan klar med. Skall bara bädda i rena lakan också <3 Och rena lakan KRÄVER ju att man tar en dusch innan man lägger sig! :D

Men ja. Jag har haft en bra dag och lyckats vara produktiv både på jobb och hemma, vilket är skönt. Och så har ju min stash av näsdukar ökats markant efter att jag hittade hamsterförrådet ;)

Ha en fin dag, hörni!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: