Det har varit helg igen!

Par i damer – jag har använt snyggfilter. Jag blev snygg! Jag var snygg innan också, men detta filter tilltalade verkligen min estetik. Det röda ser rödare ut, det vita ser vitare ut. Någonstans mitt i allt: Jag, en Snövit med rött hår. Rosenröd. En av systrarna, hur som haver.

Inslagna paket och en kräksbuske! Det är så himla internt egentligen och jag vet inte om jag har nämnt endera av det här tidigare, men hursomhaver så var det rimligaste vi kunde komma på att ge Ölof i fyrtioårspresent en egen Jägermeisterkyl (för tre flaskor), tre flaskor Jägermeister (skräll) och en buske att kräkas i, because reasons. Väldigt lyckat födelsedagsfirande! När födelsedagsbarnet piper som ett barn på julafton när han får se vad det är i paketet så vet man att man träffat rätt i planeringen. Herding cats – värt det, ändå <3

Istället för tårta: Kladdkakecupcakes med Rollokola-topping. Uppskattat! De som blev över donerades till Öner, som skulle ta hem och bjuda familjen :)

Många glas vin igår, idag har varit …suddig, luddig och seg. Jag håller mig vaken en timme eller två till, skippar gymmet imorgon bitti och hoppas att jag vaknar som en prinsessa ;)

Två paket hämtades ut på posten när jag kommit inför dörren. Det första var världens rimligaste halsband – ni som hängt med ett tag vet att jag har haft ett pizza-slice-halsband FÖRUT men det har försvunnit så det var dags att skaffa ett nytt. Nu är ordningen återställd och jag kan köra pizza runt halsen när jag än vill! :)

Gammal bild och mitt huvud är oproportionerligt stort, men här har jag i alla fall matchat pizzahalsband med det enda rätta egentligen: Turtles-tischa (och en tyllkjol från barnavdelningen)

…och så ÄNTLIGEN, min limited edition-ögonskugga från Kat von D – rätt produkt i kartongen den här gången! Imorgon testar vi och ser hur det ser ut :D Wooo!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: