To be or not to be

Jag är hemma igen! Jag har lämnat stormen i Helsingør och återvänt till ett lite mindre blåsigt Malmö. Det var igår. Idag är jag på jobb och filosoferar över blåmärken och den bula jag tydligen fått på ena smalbenet under helgens strapatser i ett vindpinat Elsinore.

Jag är nöjd. Det har varit en bra helg. Jag har saknat Martin, men jag har träffat så många nya människor jag ser fram emot fortsatt kontakt med, och det är bra det också. Ett substitut. I helgen får jag träffa Martin. 18:20 anländer jag Göteborg på fredag, det ser jag fram emot <3

Lajvet var bra. Det var mer än jag förväntat mig, och jag är väldigt glad att jag fick chansen att delta. Jag är också glad att det är överstökat, och det menar jag på inga sätt och vis som en negativ mot arrangemanget. Jag har bara haft så mycket att fixa med och så mycket att stressa över inför lajvet, och det är skönt att kunna släppa den stenen bakom mig. Nu har jag istället trevliga (och mindre trevliga..! #misärlajv) minnen att se tillbaka på.

Bortsett från bristen på jobberbjudanden (suck) så är jag väldigt glad med tillvaron. Jag önskar att det var mer Martin i mitt liv, men det jobbar vi ju på. Det löser sig. Hoppas jag.

Halloween imorgon och jag förberedde mig genom att se på Trick ’r Treat igår, en favoritfilm. Jag skall köpa ett par strumpbyxor att färga inför lördagens eventuella utgång till Hyttan – ryktet säger att de nog har tävling! Det gillar jag. Jag kommer ju inte att vinna, men det innebär om inte annat att folk kommer att anstränga sig lite vad gäller kläder och smink och det bör alltid uppmuntras! :D

Jag kommer kanske att vara utklädd på jobb imorgon – jag har inte riktigt bestämt mig. Vi får se. Jag kan ju gå som Helga Voltemand, om inte annat ;) #InsideHamlet

I ALLA FALL. Måndagen rör sig mot sitt slut och jag skall idag hämta ut lite paket på posten på hemvägen. Skall först uppom vinden och se ifall jag har min säckkärra där; ett av paketen är tungt nog för att jag helst skall vilja kunna undvika att behöva bära det. Har jag säckkärran kan jag ta alla tre paket på en gång och slippa behöva springa rundor för att få med mig det jag skall ha hem hem. …ett fjärde paket skall hämtas på annat utlämningsställe; sakerna jag behöver inför helgens Halloween-firande. (jag hatar att folk tror att JAG tror att Halloween skall firas på Allhelgona – jag kan inte rå för att det är den helgen folk har valt att lägga hälften av firandena på! Det ÄR skillnad!)

Nåväl. Ni får ha en fin dag <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: