Än slank hon hit, å än slank hon dit…

…jag överväger att skaffa gymkort igen. Jag gick förbi gymmet på hemvägen igår och kände ett enormt sug efter att få gå in och lyfta vikter en stund. Jag menar, 199:- i månaden och jag kan ju säga upp det när jag vill? Jag kan gymma där fram tills det blir dags att flytta (…efter att jag har hittat jobb, dvs) och sedan säga upp kortet och fortsätta med mitt liv utan att gymma, typ.

Det här är som när jag sade upp kortet, när jag började en mening med ”Jag funderar på att säga upp mitt gymkort” och innan jag ens hunnit skriva färdigt stycket hade jag sagt upp kortet. Jag är snabb där. Jag har dock saker jag behöver fixa nu i veckan så är osäker på hur mycket jag skulle hinna gymma, men kanske tar tag i det när lönen kommit i så fall. Då kan jag gymma från och med NÄSTA vecka!

VI FÅR SE. Jag är taggad, dock. Jag vill pilla på skivstång! :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: