Vad är det ens för dag idag!?

Lördag! Jag har varit på jobb sedan 06:50 imorse och jobbar på i riktigt bra takt. Jag har hittills räddat veckan :D Får se vad jag kan åstadkomma nu under resten av arbetsdagen (strax över två timmar kvar) och morgondagen, men hittills är jag väldigt nöjd :)

Läkarbesök igår och jag fick Cocillana utskrivet. Såklart. Väntade tills jag skulle lägga mig igår och tog sedan dosen medan jag såg färdigt en film om the Stanford Experiment. Rummet laggade lite och jag kände av viss yrsel och illamående, men inte så illa som befarat. Bra!

Kröp till sängs, insåg att jag kände mig hostig men att jag pga Cocillanan inte kunde hosta. Right. Läste lite, släckte i god tid pga arbetsdag idag, och sedan, eh… kom hostan. Tyvärr. Låg i två timmar (tror jag? kollade aldrig klockan men herregud vad det kändes som två timmar) och hostade tills jag trodde att jag skulle bli tokig. Det var en sådan där ”jag kommer att skrika rakt ut om det inte slutar snart”-grej. Det slutade till sist, eller så tuppade jag helt enkelt bara av i ren utmattning. Hostar idag. Har medicinen med mig. Har inte vågat ta något än – läkaren sade ”hosta på dagen så att du får upp slemmet, ta medicin så att du kan få sova på natten” men eh… jag fick ju inte direkt sova på natten ändå :< Den skall dock hjälpa! Jag är mindre slemmig idag, om inte annat? Inte helt positivt trots allt, det gör det svårare för mig att hosta. Jag låter som en kastrull som någon bankar på med en slev.

Fattar ni att jag och Martin ÅKER OM TRE DAGAR!? Jag är kombinationen JÄTTEGLAD och VÄLDIGT STRESSAD. Skall packa + färga håret när jag kommer hem ikväll. Lördagkväll, vad är det? För mig är det onsdag. Men onsdagar är bra! :)

Det är väldigt skönt att jobba på en lördag. Det är så tyst! Tyst och lugnt, bara jag här. Jag har satt en lapp på dörren IFALL någon skulle snubbla inom kontoret för att hämta något och undrar varför det inte är larmat. Jag är här! Larma inte!
Underhållande hur folk tror att det är negativt för arbetsflödet att jobba hemifrån/ensam. Det hjälper! Jag är aldrig så produktiv som när jag jobbar hemifrån/från Martin, t.ex. Det folk inte inser är att när man sitter helt ”obevakad” tillkommer ett djävlar anamma och ett ”KOLLA VAD JAG KAN DÅ”, en vilja att bevisa att man inte fuskar bara för att man sitter själv typ. Jag skulle kunna rada upp lite siffror och visa här hur jag ofta producerar 2-3 gånger MER de veckor jag har 1-2 dagar /afk jämfört med de veckor jag är på kontoret 5 dagar. Det går inte ens ut på att jag inte sköter mig när det är regelbundet arbete, det är inte vad jag säger. Jag säger bara att när jag känner att jag måste bevisa något (”bara för att jag är hos Martin betyder det inte att jag struntar i mitt arbete”) så producerar jag oftast MER, för att jag inte vill att det någonsin skall vara ett problem att jag jobbar afk. Däremot orkar jag inte upprätthålla det tempot över hela veckor i rad. MAX 1-2 dagar, sedan falnar man ju. Jag har inte oändligt med energi eller förberett arbete. Ibland behöver man ett par timmar för att hitta nästa grej att fixa.

Haha djävla predikan!? Ville mest säga att jag gillar att sitta ensam på kontoret, och jag ser fram emot morgondagen. Sedan jobbar jag till 14:30 på måndag och sedan är det SEMESTER i tre veckor! Heja det! :D

Ha en fortsatt fin lördag <3 Jag har som sagt att roa mig. Hår och väskor. Vojne vojne.

(PS: Det blir seriöst ingen mer träning före semestern. Jag är fortfarande för hostig och trött, så det får vara. Skall dock försöka få mina steg idag!)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: