Söndag: torsdag

Idag har jag till och med glasögonen på mig på jobb! Jag glömde dem hemma igår. Det var dumt. Jag fick ont i huvudet och hade svårt att se vad det stod på skärmen. Jag tog dem ju med mig hem i torsdags när jag packade ner datorn och gick hem igen. De lades då på det smartaste och smidigaste stället: I min kameraväska! Så när jag igår tog datorväskan med mig och gick till kontoret låg ju de dumma brillorna kvar hemma. Såklart.

Det är söndag-fast-också-torsdag (fredag/måndag imorgon!) och jag är tillbaka på kontoret sedan ett par timmar tillbaka. Det är tråkigare väder idag. Tror jag? Jag kan inte minnas vad det var för väder igår. Idag är det grått. Det KÄNNS tråkigare, om inte annat. Det duggregnade på mig när jag gick hit förut. Söndagsmorgnar klockan halv sju är det väldigt, väldigt lite folk ute. Ett par bilar. Såg inga fotgängare. Eller jo, jag såg en grupp glada japaner som gick runt och tog kort på saker i gryningsregnet. Det är inte första gången. Jag vet inte VARFÖR de är ute så tidigt, men å andra sidan ger det dem fria tyglar att röra sig hur de vill i staden utan att bli påsprungna av malmöborna.

Efter jobb skall allt packas i min trasiga väska, som jag sedan tänkte ta med till kontoret redan ikväll – så slipper jag släpa den imorgon + får dagens steg. Det var bra med en promenad igår kväll. Jag saknar att röra på mig, och nu börjar jag få tillbaka min energi också. Hostan är …okej. Jag försökte luras lite igår genom att ta min medicin PRECIS innan jag släckte och lade mig tillrätta under täcket. Det verkar ha fungerat – till skillnad från i förrgår kunde jag somna ganska snabbt och i stort sett utan att hosta alls. Imorse gick jag runt och skrikhostade dock, så hostan är ju liksom inte ÖVER. Frågan är om jag skall ta medicin före flyget avgår på tisdag? Är det bra eller dåligt? Om det triggar samma idiothosta jag hade i fredags så är det lite opeppt, som man säger.

ARGH två dagar kvar! På alla bra och dåliga sätt! Sista kvällen hemma ikväll på 3,5 vecka. Det är lite stressande. Det är JÄTTESTÖKIGT hemma. Jag ägnade två helger åt att städa och fixa och plocka i ordning, och sedan blev jag sjuk och då blev allt kaos. Suck. Jag får städa när jag kommer hem igen, då har jag en sådan där ensam helg igen. DET BLIR BRA. Jag hade bara väldigt gärna velat komma hem till en städad lägenhet, men det hinns inte med att fixas. Jag har ju varit sängliggande större delen av veckan och nu är tiden slut.

iiiiiiiiiiiiih \o/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: