Skrivkramp

Igår när jag låg och skulle somna så hade jag tusen tankar på saker jag ville skriva på bloggen idag; idéer och reflektioner. Idag minns jag inget av det. Det är inte ovanligt; precis samma har skett säkert tusen gånger förut. Allt är upphöjt i tusen!

Mitt quest igår gick bra! Jag hade 13,5k steg när jag kom inför dörren hemma och tog en kvällspromenad efter att jag ätit. Hade 18k steg när jag väl kom i säng efter att jag färgat håret :) Inget regn, heller! Istället blev det smällvarmt när solen låg rakt på, så det var väl skönt antar jag. Hellre sol än regn, men egentligen helst mulet och torrt :)

Det är tisdag vilket innebär EXAKT TVÅ VECKOR kvar tills semester! Woo!  Jag är lite orolig över hur mycket jag kommer att gå upp i vikt igen under semestern, men det är ett framtida problem. Jag vet ju hur jag går tillväga för att komma tillrätta med det igen när vi är hemma, så jag skall inte låta det störa min semester faktiskt. Jag ser fram emot att ligga i poolen och plaska med en öl i näven och en hoper av min favoritmänniskor omkring mig. Pappa + Ricard + Martin = bästa upplägget <3

Jag försöker bena ut i vilken ordning allt som skall fixas före avresan skall göras, och har ett någorlunda hum om det. Om ni tycker att jag tjatar om saker jag måste göra innan jag åker så är det för att jag skriver om detta hela tiden för att lugna ett väldigt strikt kontrollbehov som inte alls gillar resande. Jag är väldigt bra på att planera och fixa saker INFÖR resa, men väl ute på vägarna blir jag väldigt lätt ur balans om något inte går enligt planen. Där är ju jag och Martin en perfekt yin och yang; han är störtbra på att lösa problem när de uppstår; jag är duktig på att försöka förhindra att de uppstår. Vi kompletterar varandra bra, där.

(han är för himla bra, faktiskt, min Martin <3)

Idag skall jag springa, och det är väl cirka det som är planen. Jag skall också gå igenom vad jag skall ha med till Göteborg i helgen, för jag kommer att ta väskan till kontoret redan på torsdag så att jag kan ta en långpromenad hit på fredag för att få mina steg INNAN jag skall till Martin! *smart tjej*

Ha en fin dag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: