Medalj

VI SKITER I ATT JAG HOSTAR SÅ ATT JAG KRÄKS JUST NU och kikar på min fina medalj istället! Fokusera på lite bättre saker, liksom! Tog dessa bilder på väg till jobbet imorse. Tydligen är det min grej att stoppa medaljer bland blommor och växter och ta kort. Men det är ju lögn att påstå att medaljer INTE gör sig bra mot blommor och blad så jag gjorde ju rätt :)

Hade morgonmöte med min chef vid 8 och han föreslog väldigt snällt att jag nog borde gå hem igen. Jag hostar, kraxar och väser och han var orolig att det a) skulle förvärras för mig och b) smittas till andra. Jag förstår det. Tog jobbdatorn med mig och knallade hem igen. Skall göra vad jag förmår hemifrån idag, men just nu är jag lite matt efter promenad fram och tillbaka till jobb.

(jag är så sjukt djävla trött på denna förkylning) (jag vet jag vet jag skulle ju inte nämna den mer nu) (VOLDEMORT)

Det slutgiltiga beskedet kom igår kväll och jag fick inte tjänsten. Vid det här laget hade jag ju redan insett det själv, men det var skönt att få ett avslut på det. Kunna stänga den dörren och gå vidare till nästa, istället. Det var inte meningen att jag skulle ha det jobbet, men det är ju klart att det ändå känns surt när man hunnit odla så mycket hopp och tankar kring det. Jag kan i alla fall gå ut från den här parentesen jag befunnit mig i i en månads tid nu och fokusera på ANNAT. Jag behöver INTE hetspacka min lägenhet och flytta en vecka efter att vi kommer hem från Filippinerna, t.ex. :)

(men jag ville så gärna få slippa att bo isär under en jul TILL jag är så trött på att åka fucking buss med alla julklappar fram och tillbaka. jag vill vara HEMMA när jag är hos Martin herregud)

Jag tror att jag skall ta även idag som en sjukdag. Jag vet inte. Jag har en ticket jag skulle kunna fixa väldigt enkelt, så kanske jag kan vila sedan? Vi får se. Det blir vad det blir.

Ha en fin dag, hörni :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: