Livet på paus

Vi HADE ju alltså tänkt käka thai igår, på Korrapong. De körde dock bara take-away så vi gick till Broderstugan istället. Hepp! Vinet är Toros, vattnet är mitt. (nej, jag är inte gravid, jag bara kör vitt fram till Filippinerna) Betalade alltså 10 spänn för kranvatten? De rika de kan de, osv.

Jag körde min klassiska (Black & White) och Toro tog samma sak, så vi mumsade kött och snackade skit. Som sig bör! Sedan tog vi en liten promenad innan vi landade på soffan hemma och snackade skit i ett par timmar till. Jag slängde ut honom (eller ja, han är trettiotvå meter lång – jag bad honom snällt att gå hem :D) vid nio och kröp i säng.

Lägenheten är i gott skick, det rapporterade jag ju igår kom jag just på. Jag får se ifall jag gör något städande idag; jag skall veckohandla + springa ikväll så tror att jag tar det ganska lugnt utöver det. Jag har ju hela veckan (och helgen…) på mig att få ordning på det sista, så det löser sig!

Det lutar åt att tiden är kommen för mig att stänga mitt sovrumsfönster på nätterna, nu. Det är kyligt på morgnarna. Det är skönt så länge man kan kura ihop sig under täcket men det är drygt när man väl måste gå upp och ut i kylan. Jag får stänga i sovrummet så lämnar jag de andra två rummen öppna en liten stund till. Snart är det höst på ALLVAR.

Idag är det grått, fuktigt och kyligt ute. Jag hade hoodie på väg till jobbet. Jag hade hoodie igår kväll när vi tog en promenad också! När jag var ute på Bulltofta höll jag på att smälta bort i solen, men knappt ens ett par timmar senare är det hoodiekyla ute. Mrrr, höst! <3

Jag väntar fortfarande på det där telefonsamtalet. Mitt liv är på paus tills samtalet kommer och jag får veta om livet skall ändras på eller inte. Jag sitter och stirrar på mobilen hela dagarna, bara VILL att de skall ringa och säga att de vill ha mig. Jag vill ju ha dem! Jobbet verkade bra. Det lät som något jag skulle tycka om att göra. Kontoret var fint. Läget för kontoret är perfekt! Så snälla ring och anställ mig? <3

Men ja. Håll era tummar, tentakler och kråkfötter för mig. Förr eller senare KOMMER jag att få nyheterna jag vill ha, även om det kanske (dessvärre) inte blir just det HÄR jobbet. Någon måste ju vilja ha mig! :)

Jag fick ett myggbett igår! Har sovit med kortison på armen och tog antihistamin imorse, men glömde såklart salvan hemma så nu hoppas jag att tabletten skall räcka för att hålla bettet på rätt sida av jobbighetsskalan under dagen. Orkaaaaa kliaaaa!

22 dagar till Filippinerna! Woo! :D

Ha en bra dag hörni! :))

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: