inb4 vacaycay

Räkningar är betalda, väskorna är på kontoret, kontanter ligger i väskan, bussbiljett är fixad och klar – då var det bara 2,5 timme tills jag går på semester dårå! :D

Det kommer ju alltså att vara stendött här på bloggen tills jag är hemma igen. Jag KANSKE postar något från Filippinerna, men jag skulle verkligen inte räkna med det om jag var ni. Det får komma som en trevlig överraskning, i så fall :P

Hostan har givit med sig nästan helt – Cocillanan hjälper. Eftersom jag tar den precis innan jag somnar så slipper jag illamåendet också.

Just nu är peppen HÖG! Jag skall bara hinna med allt som skall hinnas med innan jag går idag; doxxa + kort möte med HR angående ett möte jag missade i onsdags pga sjukdom. Jag har tidsrapporterat och fixat allt annat sådant, så jag kommer snaaaart att vara helt ledig :D SER FRAM EMOT DET HÖRNI!!

voodoobunny på instagram, ifall ni vi följa. Det lär hamna ett par bilder där, i alla fall. Jag har ju vanligtvis kameran i högsta hugg och det här stället vi skall fira pappas 60-årsdag verkar jättehäftigt så det BORDE ju snart finnas nya roliga bilder att kika på :D

OKEJ VI HÖRS :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: