Gråskala

Igår gick jag hem från jobb, åt, tittade på två avsnitt av Skin Wars och sedan blev jag bara liggande på soffan. Trött. Tröttare. Tröttast. Satte timer på 25 minuter och tillät mig själv att somna – men BARA på villkoret att jag faktiskt stack ut och sprang efteråt! 25 minuter senare väckte larmet mig. Tror jag? Jag kan eventuellt ha sovit i fyra minuter extra medan larmet ringde, jag är väldigt oklar över detta. SÅ TRÖTT. Springa? Pssh. Snicksnack! Men jag hade ju lovat…

På med kläder. Suck. Försöka sluta gäspa. FÖRSÖK SLUTA GÄSPA DÅ! Slutade gäspa för en stund, så då passade jag på att sticka utför dörren. Samma runda som i måndags. Fem kilometer när jag var hemma igen – aningens snabbare än i måndags! Heeeey! Jag kan ju när jag vill! Och, öh, när jag inte vill, tydligen?

Jag mår bra. Vågen fortsätter att röra sig i den riktning jag vill. Midjemåttet har minskat med 4-5 centimeter bara på en månad. Det börjar synas även när jag har kläder på mig att jag har tränat. Och det inkräktar inte ens på mitt liv? Igår åt jag pizza! I söndags åt jag black & white med jättemycket bea. Det enda jag försöker undvika är socker (godis!), annars äter jag i stort sett vad jag vill. Jag bara försöker att inte äta FÖR MYCKET, och det fungerar ju. Är jag hungrig äter jag, det är väldigt enkelt.

Att behöva gå runt i bikini om mindre än tre veckor börjar bli allt mindre skrämmande. Om jag fortsätter som nu så kommer jag att känna mig ganska bekväm, trots allt.

Semester innebär alltid mer onyttigt ätande, men jag har en del planer för hur jag skall lyckas med att INTE gå upp alla kilon och MER i vikt under mina tre veckor på Filippinerna. Det kommer att bli bra. Och går jag upp så vet jag ju uppenbarligen hur jag kan åtgärda det när jag är hemma igen: fortsätt som jag gör idag. :)

Torsdag!? Hur fasen gick veckan såhär fort? Imorgon springer jag igen. Idag blir det promenad i regnet och sedan en lugn kväll på soffan. I helgen …kaos, antar jag. Skall städa vidare, samt färga håret. Är trött på att rötterna syns. Är trött på det blonda, fula som sticker upp från skalpen på mig. Fulfärg den här gången; henna innan jag åker till Filippinerna.

Läget är någorlunda under kontroll. Jag har eftermiddagsångest sedan snart två veckor tillbaka men det kommer att lösa sig. Förr eller senare löser sig allt.

Ha en bra dag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: