En torsdag

Helt galet vilket regn det var när jag gick hemåt igår efter jobb. Var alldeles genomblöt redan efter en minut i det! Men det är bara vatten. Det torkar. Det är kallt och djävligt såklart, men det torkar när man kommer in och tar på sig torra kläder och hänger upp de blöta. Någonstans är det ändå lite mysigt att komma hem och känna sig miserabel i vädret och sedan svida om och bli varm och bekväm istället, liksom.

Idag är det torsdag och jag skall springa! Just nu regnar det inte, men risken finns ju att det kommer igång igen inför kvällen. Vi får se. Jag hoppas på det bästa – regn är okej att springa i, men skurarna som drabbar Malmö just nu är så kraftiga att det blir en olägenhet.

Jag tog min resväska till kontoret imorse så att jag inte behöver dra den med mig imorgon när jag tänkte ta morgonlångpromenad. Som sagt: har jag mina steg när jag kommer hem till Martin så behöver jag inte stressa ut på promenad mitt uppe i allt under kvällen. Vi har inte setts på två helger i rad och jag vill hellre kunna umgås med honom i lugn och ro än kasta mig ut för steg.

Jag har inte så mycket mer att säga just nu, så det får vara ett kort inlägg detta. Kanske postar mer ikväll, vi får se. Ha en bra dag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: