En födelsedag: 38

Det är så kort tid mellan dödsdagen och födelsedagen, så man hinner inte riktigt komma till nya insikter. Det finns inte så mycket jag kan tillägga just nu känner jag.

Idag hade varit din 38-årsdag. Jag önskar att du hade varit här och firat den med oss. Jag önskar att vi hade ätit tårta och snackat skit och garvat åt dina dåliga skämt och haft en riktigt bra dag ihop. Det hade varit fint.

Du är oändligt saknad. Mitt hjärta spiller fortfarande över av kärlek till dig. Du är och har alltid varit en förebild, min älskade syster, vår stolta pionjär och en av de få som någonsin skulle kunna förstå mig fullt ut. Jag tänder ett ljus för dig idag, och tänker på dig. Som vanligt undviker jag att läsa dina brev, för sistgång jag försökte bröt jag ihop fullständigt. Det är lättare att stå ut med saknaden när jag inte har din röst i huvudet.

Älskade Anna. Grattis på födelsedagen 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: