Bubbelkatt, tydligen

Måndag! Solsken! Himlen stod i lågor när jag gick till jobbet förut, det var himla fint faktiskt. I slutet av den här veckan händer en massa spännande och bra saker, så jag hoppas att den här veckan går snabbt! Och efter det så är vi plötsligt nere i ental var gäller nedräkningen till Filippinernaaaaaa :D Awesome!

Jag drömde mardrömmar men jag minns inte riktigt vad. Jag minns någon form av äckliga maskar på en vägg? Klockan var ett så jag somnade om igen. Jag tror att jag har studsat en del under natten, men verkar i övrigt ha sovit ganska bra när jag väl HAR sovit så det får vara okej.

Jag sprang igår kväll, näääästan lika snabbt som i fredags. Det är helt okej för mig att det inte var snabbare än så; halvvägs genom passet fick jag sjukt ont i magen och ville mest kräkas för det verkar som att kroppen inte alls var glad över att jag kört en sallad i magen på den precis innan jag stack ut och sprang. Note to self: Vänta lite längre nästa gång. Lyckades ändå ta mig de 5 kilometrarna, men sprang en ganska lång stund med en hand på magen för att försöka lugna och trösta. I vanliga fall blir man omedveten om att man springer efter att man har kommit in i det, men igår var jag DJÄVLAR i mig sjukt medveten om varje steg. Trots att rundan började så bra så var det inte alls bra där på slutet. Ugh. Det blir bättre imorgon – nu är jag ju vis i vetskapen om vila mellan mat och träning, så jag hoppas att det skall gå att undvika då :)

Men hittills har jag lyckats springa alla jämna datum i september – precis som jag planerat! Det är 8 pass kvar tills jag åker. Tiden går snabbare när man bara räknar varannan dag, haha.

Överlag är det mesta väldigt bra just nu. Höstmys. Snart Martinhäng. Snart semester! Träningen går bra. Snart dags för snygga höstkappan. Lopp på lördag! Goda vänner. Bra musik. Jag har inte mycket att klaga på, faktiskt. Och det är städat hemma! Man blir glad av att komma inför dörren! :))

Ha en fin måndag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: