Woop

2,5 kilometer – korta slingan på Bulltofta. BACKAR! Jag trodde att jag var snabb men det var jag såklart inte. Ändå väldigt nöjd. Lite för varmt för mig ikväll egentligen, men jag skall strax skutta in i duschen och sedan läsa mig till sömns och det ser jag fram emot :))))

Köpte två bikinis och ett par shorts på hemvägen förut. Skall se ifall jag kan få tag på 1-2 par shorts till, men detta var ju en bra start! 50:- på H&M, kan leva med det. Men hur djävla sorgligt är det att prova bikinis, egentligen? Hur mycket jag än älskar min kropp om morgnarna när jag passerar min spegel så är min kropp fel och fruktansvärd när jag står avklädd i en provhytt i skrikande vitt ljus iklädd plagg som inte passar som jag vill. Jag hoppas att jag har lite mer kärlek till och självförtroende i min kropp när jag slänger mig i pappas pool om 5 veckor, detta är ju bara sorgligt.

I ALLA FALL, det var allt! Heja mig!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: