Svammel

HEJ BLOGGEN

idag skall jag få massage. Och så skall jag springa. Och kolla på en skitsnygg baddräkt jag vill ha?? Jag har börjat göra en lista över saker som skall göras idag, så att jag inte missar något. Det är ju fler saker än de jag just nämnde som skall fixas under kvällen, eftersom jag åker till Göteborg efter jobb imorgon. ÅÅÅÅH hur skall man hinna med!?

Men ja. Semester om 34 dagar så… :)))))))))

Ikväll är det tänkt att jag skall lägga upp ett blogginlägg om sminkfavoriter, pga folk ville gärna läsa det. Jag lovar dock inte att det blir specifikt ikväll pga har som sagt typ TUSEN GREJER att fixa idag, men jag skall försöka. Om inte annat så kan jag förbereda bilder så att inlägget kan postas imorgon istället, vi får se.

Jag behöver också jobba över lite idag, eftersom jag måste gå tidigare imorgon. Nej vänta! Bussen går 15:00 så om jag börjar en timme tidigare så har jag den tiden där istället. BRA! Då kan jag gå i tid idag = mindre stress inför kvällen, woo!

Jag sov gott, vaknade trött, började dagen med en dusch. Efter att jag sprungit ikväll avslutar jag dagen med en dusch. Det är bra. Kommer att lukta massageolja om cirka en timme när jag ligger på en brits och får ryggen väl omhändertagen :)

Eh. Jag har nog inte så mycket mer att säga idag? :) Ha en bra onsdag! KANSKE inlägg ikväll som sagt, men mest troligt …inte? :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: