Som en tavla

Kolla hur mycket det här Snapchat-filtret:

…får en att se ut som en målning av Jasmine Beckett-Griffith:

Det ni! Spana in hennes konst, hon är riktigt duktig. Alla hennes brudar har gigantiska ögon och små nätta näsor och munnar. Som anime, fast liksom …snyggt. :D

Jag sprang imorse! Jag var varken snabbare eller uthålligare än min senaste runda i måndags, men jag är okej med det ändå. Det handlar om baby steps i början. Jag kommer ikapp, det vet jag ju. Snart springer jag en mil igen :) En bra start på dagen. Jag var dock lite flustered när jag skulle sminka mig och lyckades glömma anti-shine-puder IGEN. Nu går jag runt och inbillar mig att jag ser ut som en isbana i ansiktet :D Jag blir inte SÅ dödsblank, men pudret hjälper ändå. Jag får väl köpa ett extra och ha på kontoret :P

Kom en bit på vägen med min städning igår. Ikväll skall jag stortvätta och passa på att städa mellan rundorna till tvättstugan. Skall också sicksacka kanterna på linnet och komma ihåg att tvätta det! …och sedan skall det strykas yaaaaay. KUL. Inte. Men det behövs, och det kommer att bli jättebra att få till en vettig underklänning till min miparti-klänning. Så!

Jag brukar undvika tighta plagg när jag springer. Jag är obekväm i min kropp och sneglar på mig själv i alla rutor jag springer förbi och tighta plagg får mig att se ut som en kassler. Imorse blev det dock en tight tröja, och jag kände innan jag gick ut att jag egentligen borde byta och ta på något jag skulle känna mig mer bekväm i. MEN! Det kändes jättebra? Magen har blivit plattare och jag kände mig som en gud, typ. Eller en kung. Väldigt nöjd. Vågen har gått upp sedan igår men se, det är ju inte det som spelar roll. Jag KÄNNER mig bra, då ÄR vikten skit samma. Ha!

Idag får jag undvika att stå på jobb. Det har blivit en hel del stående på sistone och det i kombination med alla långpromenader har gjort mina knän lite ledsna, så idag sitter jag ner och låter knäna återhämta sig lite. Jag har ju haft problem med mina knän sedan barnsben (höhö) så jag vill inte provocera dem mer än jag nödvändigt måste. De började säga ifrån igår när jag stod och diskade och jag kände av det igen nu när jag kom in på kontoret och ställde mig, så nu sitter jag här och rehabiliterar lite.

Annars är det onsdag, Martin kommer om två dagar och det är ytterligare en grå dag i sommarmalmö. Igår var det fint fram tills sju, då började det ösregna och jag gick ut och gick i en timme. Kom hem dyngsur, fick klä av mig i hallen och ta en handduk om håret för att försöka torka lite :D Spelar ingen roll – nio dagar med över 15k steg! Yay! :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: