Knappt

En miljon knapparrrrrrr! Eller ja, det blev i alla fall typ 30. Jag TROR att det är 25 som sitter fastnålade i klänningen nu. Började sy fast dem imorse när jag sprungit så nu sitter de tre första på plats. Woo!

…trådarna är den vaxade lintråd jag använt för att sy knapparna, och som de nu skall fästas med. Ifall ni undrar över svarta ränder mitt i allt :D

Men det går framåt! Det gick snabbt att få fast knapparna så det är mest knapphålen som kommer att ta tid. Vet inte var min skalpell är så jag skall köpa en ny på vägen hem från jobb så att jag kan skära upp vettiga knapphål – man KAN klippa men det är svårare att detaljstyra en sax än en kniv. Vet detta av erfarenhet :))

Jag har klippt ut och börjat sicksacka bitarna till underklänningen. Symaskinen surar, dock. Den gnisslar och låser sig och vill inte ALLS. Jag har halva klänningen ihopsatt och färdig, så jag hoppas och håller alla mina tummar att maskinen låter mig sicksacka färdigt och sätta ihop resten ikväll – jag KAN sy det sista för hand, men jag hade gärna haft ihop klänningen per maskin först. Det går ju ändå snabbare, liksom. Jag kan sy snabbt, men jag är inte en maskin. 01101000 01100101 01101100 01101100 01101111 0010000001110111 01101111 01110010 01101100 01100100.

Eftersom jag sprang imorse skall jag inte springa imorgon bitti, vilket innebär att jag har fram till typ 22 på mig att sy ikväll, och fram till ~21 att sy imorgon. SEDAN SKALL ALLT VARA PACKAT OCH KLART, men det löser sig. Just nu känner jag mig ändå hoppfull! …och det är förmodligen för att jag fortfarande kan inbilla mig att knapphålen kommer att gå ganska snabbt och att snörhålen jag skall sätta i underklänningen inte alls är så jobbiga som de faktiskt är. Idiot :D

(kan sy på flygplatsen och hos mommo också, jag HAR TID) (får bara arbeta effektivt :)))

Det var en uppdatering på klänningen :) Senare postar jag en uppdatering om helgen, så ja. Återkom väl! :D

EDIT:
Alltså, jag vet inte varför jag glömde säga det men jag sprang ju alltså 5 kilometer imorse. Ni minns, jag satte ett mål för mig själv att komma upp i 5k i augusti? Jag har gjort det nu. Nu skall jag fortsätta klara av att springa 5k. Hepp! :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: