Diskuterade jag just M-ordet? Japp! #noshame

Jag lade mig i tid igår, efter en kvällspromenad över Bulltofta i solskenet. Satte klockan tidigare än vanligt, eftersom jag tänkte inleda onsdagen med ett springpass nu när mitt ben verkar ha givit med sig och är på rätt humör igen. So far, so good. Och sedan vaknade jag en timme före larmet av ÅRTUSENDETS spöregn, cirka. Hepp. Jag insåg att jag verkligen inte hade lust att springa i det regnet – missförstå mig rätt, jag har inga problem alls att springa i regn, men det finns ju ändå gränser – så jag ställde fram klockan och somnade om. Var oerhört trött när jag väl gick upp imorse.

Martin tipsade häromdagen om ett traillopp i Ale på 17k vilket låter JÄTTEKUL men jag klarar ju inte 17k i dagsläget. Jag klarar 5k. I morse när jag kom till kontoret hade han skickat och tipsat om ett kortare lopp i samma regi; 6,3 kilometer! OKEJ! Jag anmälde mig ju direkt, såklart.

Så nu är träningspeppen stor – 6,3 kilometer i SIG är inte direkt någon jätteprestation, men vi snackar alltså traillopp. Skog, backar och snår – beroende på väderlek även lera och modd. DET KOMMER ATT BLI JÄTTEKUL! :D Så jag skall springa ikväll, såklart. Det hade jag redan en plan om när jag ställde om klockan imorse, men nu har jag ännu mer lust att komma ut och springa igen. Jag har en månad på mig att komma i form inför detta, och det är 100% doable. Också skön *sistagrej* att göra innan det är dags att sätta sig på flyget till Filippinerna, typ. Då hamnar ju träningen på efterkälken igen i tre veckor, bortsett från att jag kommer att försöka gå så mycket det bara går + simma varje dag. Meep!

Jag skrev ut en kalender över september+oktober igår och just nu känner jag att jag har någorlunda bra koll på läget inför och omkring Filippinernaresan. Kommer att behöva jobba en helg, bland annat. Detta inkluderar även planering över mensen – så fan heller att jag vill behöva hantera en sanitär olägenhet i ett land där handfat på toaletten är en chansning (jag menar – det finns vanligtvis varken sittring eller toalettpapper, hade DU velat ha mens där då? :P) så just nu blir det mens veckan före och veckan efter Filippinerna, om allt stämmer. Så himla najs ändå när man faktiskt har möjligheten att styra sådant? :D

Idag skall jag ta en vända inom H&M och kolla vad de har i sitt shortssortiment. Snart (redan?) försvinner sommarsortimentet och blir utbytt mot höstjackor, sweatshirts och långbyxor. Jag har dock NOLL OCH INGA shorts i nuläget, och åker som sagt mot varmare breddgrader om typ 5-6 veckor SÅATTEH. Håll tummarna att jag hittar vad jag letar efter! Jag tänker att 2-3 par borde räcka.

Ha en bra dag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: