Steg ett: avklarat!

Så. Jag åkte till Göteborg efter jobbet i torsdags! Torsdagskvällen spenderades i lugn och ro, och vi lade oss i god tid. Jag vaknade före klockan ringde på fredagen, så fick snuggla ner mig lite intill Martin i några minuter innan det var dags att gå upp = guld värt!

Mitt tåg gick vid åtta och jag var på plats utanför kontoret jag skulle intervjuas på vid halv nio. Chillade lite i morgonsolen utanför i typ tjugo minuter innan jag gick in och fick vänta i ett rum tills vi började intervjun vid nio. Vi snackade i över en timme och jag kände mest att jag svarar fel på allt! Hon sade dock efteråt att jag hade givit ett jättegott intryck och hon bjöd mig att komma på nästa steg i processen som är nästa torsdag; gruppintervju på plats hos arbetsgivaren! Det kommer att pågå i cirka 3,5 timme och sedan skulle man få svar relativt snart efteråt. DET ÄR JÄTTELÄSKIGT!! Men också helhäftigt. Vilken grej om jag plötsligt får akutflytta till Göteborg efter fem år på varsin front? Wow.

Jag åt lunch med Eva på stan (Rigmor fick ställa in tyvärr) och det var cirka hur mysigt som helst, jättenöjd <3 Sedan åkte jag hem till Martin, vi åkte och handlade och fixade och på kvällen fick vi plötsligt order att komma ner på Hyttan eftersom Puh var där! Wooo!

På lördagen mötte vi upp med mamma och Janne inne vid Femman och åt lunch. Det fina vinglaset här ovan innehåller alkoholfri päroncider, så seriös är jag klockan två en lördag :D

Jag och mamma åt varsin pasta carbonara, Martin åt fish & chips och Janne åt entrecôte :) Mycket gott, mycket trevligt! :D

På kvällen tog vi det lugnt, och sedan gick vi ner på Hyttan igen för att hänga med Puh och gänget. Vi gick hem och lade oss tidigt dock, vilket har varit skönt idag :) Idag har det bara varit soffhäng och viss irritation över att alla BRA söndags-tv-program verkar ha slutat gå? VAR ÄR DRAGON’S DEN!? Vafan!

Min buss gick vid 16 och jag ägnade större delen av bussresan åt att lyssna på the Magnus’ Archives; en skräckpodcast med starka Lovecraftvibbar fast i modern miljö. Rekommenderas! :)

Nu skall jag lägga mig; jag kommer att jobba från Göteborg på torsdag+fredag så skall jobba in lite timmar nu måndag/tisdag så att jag kan flexa för att gå på intervjun, och sedan skall jag förbereda jobb så att jag har att roa mig på torsdag och fredag. DET LÖSER SIG! Jag skall bara få ordning på tankarna också :) Jag är lite stressad över hur snabbt saker skall fixas OM jag får tjänsten (och får jag den inte är det INTE för att jag inte är lämpad, utan för att arbetsgivaren inte är okej med att jag åker till Filippinerna mitt i allt) (jag är okej med det)

Hoppas att ni har haft en bra helg! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: