Snot goblin

Jag är ett enda djäkla SNÖRVEL idag. Denna förbaskade förkylning alltså -_- Nässpray igår kväll hjälpte mig sova, så det uppskattar jag. Jag överväger ifall jag skall ta nässpray nu också, se ifall det hjälper näsan att sluta rinna och bråka eller ej. Varför är jag ens sjuk!?

Vi har pratat avstånd, i helgen. Jag pratade avstånd med min bror när han var på besök nu nyligen också. Diskussionen går ut på ”När man är boende och uppvuxen på en liten ö så uppfattar man kortare avstånd som väldigt långa eftersom det är vad man har att gå efter. När man bor i Malmö och pendlar till Göteborg minst två helger i månaden får man ett helt annat perspektiv på vad som faktiskt är långt eller ej. Plötsligt är avstånden på Gotland töntkorta”. Jag saknar min ö, och samtidigt inte. Mest inte. Jag kan fortfarande inte se någon framtid för mig själv på ön, utöver att jag skulle vilja bo i en stuga vid kusten på öjn när jag är gammal och går i pension. Där skulle jag och Martin kunna sitta hand i hand på en bänk framför vårt hus och beundra havet i solnedgång och bara få andas frisk luft och njuta av livet. Det hade varit fint.

Den här veckan skall jag sy! Sy och städa. Jag blir mest troligt ensam i helgen så jag har redan planerat in ett sypass. Just nu funderar jag på en färg som är en vettig kontrast för både mossgrön och senapsgul. Ohlssons Tyger verkar ha en hel del siden i lager så tar en promenad dit nu i veckan (tidigast imorgon iochmed lön) och kikar på tyg. Enklast är väl att ta med en liten bit av båda ylletygerna så att jag på plats kan få se hur färgerna samspelar.

Sommaren verkar regna bort men jag är ändå okej med det. Det är svalt ute, om inte annat. Sol och värme kommer vi att få i överflöd när vi åker till pappa om två månader. BARA TVÅ MÅNADER KVAR! Hur härligt som helst ju! :D Det ser vi fram emot. Pappakramar och hundbus och en kall öl i poolen och bara få koppla bort jobb en stund. Mys!

Nu skall jag och min rinnande näsa återgå till jobb. Jag hoppas att detta ger med sig snart, jag vill ju träna för fasen! Nu när jag ändå lyckades springa två gånger förra veckan (och vågen rört sig liiiiite i rätt riktning) så är jag ju extra pepp på att hålla igång detta. Idag försöker jag få 15 000 steg igen. Imorgon vill jag springa. Håll tummarna för mig, ok? <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: