Matkoman

Jag hade ju inte tänkt beställa detta, men det blev lite förvirrat i kassan och plötsligt var det klart. Nåväl. Det var gott ÄNDÅ! Jag föredrar dock Surf Shack i Malmö (detta var Surf Shack i Lund) men de har bra burgare oavsett. Men jesus fucking christ vilken SJUK matkoma efteråt? Magen är så stor just nu. Jag vill egentligen springa och springa och springa men jag har inte tid. Jag städar färdigt nu. Fixar disken. Andas lite. Låter magen vila. Jag kommer igång igen, snart. På söndag, tänker jag. Efter att Martin åkt hem. Ut och springa, och sedan sy och titta på Netflix. Det är bra grej. Innan dess en mycket bättre grej: Martinhäng. Idag Carolinehäng. Imorgon Martin och Johan-häng. Jag har så mycket bra människor omkring mig? Kan inte annat än älska.

ANYHOO jag ville bara dela en bild på min mat så ja. HEJDÅ. Skall fortsätta städa trots matkoma nu :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: