Aj?

Jag vet inte varförrrrrr men jag har haft ont i magen hela dagen? På vänster sida. En liten boll strax över jeanslinningen. Det gör SKITONT. Jag trodde först att det var ångest, men jag har inga ångestvibbar i övrigt, det är bara denna lilla studsboll av smärta i vänstra halvan av magen. Det gör ont om jag tar för djupa andetag. Det gör ibland spontant ont bara för att bollfan KÄNNER FÖR DET. Jag hoppas att det går över snart, det är lite tröttsamt att ha ont i magen en hel dag.

Martin är på väg! Efter jobbet skall vi gå och handla mat och fixa innan Toro kommer över och förfestar. Det blir kul! Jag tycker om att ha sällskap medan jag sminkar mig och dricker vin. Ryktet säger drinkar, vi får se hur det blir med det ;)

Jag har lite ont i huvudet också. Varför ALLT DETTA idag?! På en fredag, till råga på allt! Låt mig vara, vafan.

Nästa torsdag åker jag till Göteborg. Jag har en intervju på fredag förmiddag, och jag hoppas verkligen på att jag skall få en intervju till fredag eftermiddag också. Fortsätt att hålla tummarna! JAG VILL SÅ GÄRNA FÅ FLYTTA. För varje dag som går ökar hela trycket av att jag vill flytta. Jag är så trött på att bo isär. Jag vill vakna med Martin varje dag, hela veckan, varje månad. Är det för mycket begärt?

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: