Back with a vengeance

Jag är tillbaka! Vi är 8 dagar in i juni och här har ni månadens första blogginlägg :)

Vi kom tillbaka till fastlandet (gbg) i tisdags och avslutade vår semester med ett par öl på Hyttan. I onsdags (igår) hoppade jag på tåget till Malmö och kom hem vid tretiden. På väg hem från tåget gick ena hjulet på min väska sönder så jag har alltså släpat en stor, svintung väska efter mig. Jättekul! Himla härligt, faktiskt. Woo.

Idag är jag tillbaka på jobb. Solen skiner, jag lyssnar på Lords of Acid och om 40 minuter är det dags för lunch. VÄLDIGT kort arbetsvecka detta, haha! Fredag imorgon. Det är skönt med en mjukstart på jobb, så kan man komma tillbaka 4realz på måndag :)

Jag har tusen saker att göra hemma (i vanlig ordning) och i helgen skall jag dricka vin med Michaela och Fredrik, enligt nuvarande plan. Himla fint! Det är så kul att kunna ha något att se fram emot här i Malmö också.

Idag skall jag komma igång med mitt stegmål igen! Jag har inte fått i närheten av korrekt mängd steg nu under gotlandsvistelsen, det har varit mycket stillasittande och bilåkande. Så idag kör jag igång igen; MINST 15k steg, helst 18-20k. Det går. Man måste bara få det gjort! :)

Jag skall redigera bilder från bröllopet så fort tillfälle ges också. Det blir nog på söndag, som landet ligger just nu. Jag kommer väl att skriva något om det också, men vi får se :D Jag är ju inte helt bra på att hålla dessa ”Jag skall skriva om det senare!”-löften ;)

Ha en bra dag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: