Två.

Om TVÅ veckor går jag på semester i en vecka :D Gudars vad tiden flyger?? Ser fram emot att få chilla med mommo, andas lite visbyluft och, ni vet, delta vid min brors bröllop ;)

Jag spontansökte två jobb igår. Det ena fick jag svar på bara någon timme senare vilket jag uppskattar, trots att svaret var ”Vi har inga lediga jobb just nu”. Det känns mycket bättre att få ett tydligt ”Nej” än sex månaders tystnad. Faktiskt. Vi får se ifall jag får svar på det andra. Jag vill så gärna. Jag har försökt i ett år nu, det börjar ta på krafterna lite. Det här andra jag sökte verkade riktigt bra också, så ja. Ni vet. Håll tummarna, pls? <3

Igår var det grått och idag är det grått. Det luktar något så fördjävligt gott ute, dock! Blommor! Nässprayen jag tar mot pollenallergin verkar ha önskad effekt så jag kan ju faktiskt gå omkring ute och lukta på blommorna utan att dö! Yay!

I eftermiddag jobbar jag hemifrån pga tvättid, och efter avslutad tvätt och arbetsdag skall jag sticka ut till Bulltofta för sista träningspasset innan lördag. Eep! Jag lyckades ju dock ådra mig en djäkla vätskeblåsa under foten igår pga idiotiska skor -_- Skall slänga dem i soporna så fort jag kommer hem sedan. Fick stuckit hål på den och plåstrade om, så idag känner jag inte ens av blåsan när jag går. Den satt direkt på trampdynan på höger fot, så hade jag inte stuckit den så HADE den pajat när jag springer ikväll eller på lördag, och det hade bara varit smärtsamt + hög risk för infektion pga smuts osv. Yikes. Jag skall fortsätta att hålla den ren och omplåstrad och hoppas att den håller sig så snäll som den är just nu, för jag vill verkligen inte paja mina chanser att klara Göteborgsvarvet. Bara så djävla dålig timing där, faktiskt.

Alla naglar på höger hand har skivat sig. Förstår inte varför? Jag brukar ha väldigt glada och starka naglar. NÄSTA lördag skall jag på manikyr (yay!) så hade ju varit uppskattat om jag liksom hade naglar som går att fixa då, kanske? :/ Suck. DET LÖSER SIG! :)

Nu skall jag återgå till arbetsdagen. Ha en bra dag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: