Mitt ansikte: Hud

Titeln alltså -_-’ ALLA HAR HUD (hoppas jag!) Det här är mest ett inlägg om vilka produkter jag använder för huden i mitt ansikte, lol :P

Den här ansiktsscruben med eukalyptus använder jag för ansiktet när jag duschar, tre gånger i veckan. Jag duschar alltså oftare än så, men det är bara så ofta jag använder denna scrub. Semantik! Huden blir sjuuukt fräsch efteråt, och ganska spegelblank haha (men det är sådant man har anti shine-puder till så ¯\_(ツ)_/¯ ) Älskar lukten också! Den är frisk men inte överväldigande. Den har en väldigt kylande effekt så när man duschar bort den med varmvatten känns det jättespännande i ansiktet. Kallt och varmt samtidigt.

Sedan grundar jag inför natten med denna! Den är inte så dryg som jag hade önskat, men den är lätt och känns bra. Den behöver någon minut för att torka in, innan man går vidare till nästa steg :))

Nästa steg är denna! DEN är däremot mycket drygare, jag blir alltid lite knäpp av hur ”mycket” jag behöver av serumet så får alltid ut lite för mycket av denna. Den är lite kletigare i ansiktet, men jag upplever inte att det är störande. Jag brukar undvika att lägga huvudet direkt på sidan på kudden när jag har tagit på denna, låter den torka in lite först.

Jag har en annan kräm också som är to die for, men jag kör den mest på dekolletage eftersom det vore overkill att ha en kräm TILL i ansiktet. Såhär ser den ut:

Den skall väl egentligen användas som dagkräm, men jag klarar inte av att ha något i ansiktet på dagarna. Nu när det är varmt ute blir jag störtklibbig direkt om jag svettas minsta lilla och har en dagkräm på mig. Jag gillar att låda huden andas också, det räcker att jag har den insmetad i krämer hela nätterna ;)

Har kört med serum+nattkräm i ett par veckor nu och upplever att min hud känns mycket bättre. Har haft lite problem med väldigt lätt acne på tinningarna som jag inte alls märker av längre, så den har ju i alla fall NÅGON effekt. Sedan är det väl en hel del placebo också, som vanligt :P Det känns i alla fall bra, så.

För att få bort smink (före dusch/ansiktstvätt) så använder jag numera denna make up remover:

Jag har – som jag tror att jag nämnt tidigare? – haft problem med sådana där Nivea makeup wipes, min hud runt ögonen börjar svida och bete sig om jag tar bort ögonsmink med sådana. Såg någon tipsa någon annan om denna på Twitter, köpte hem en flaska och är fan frälst! Den tar bort den svartaste svarta ögonskugga utan problem!

Såatteh. Det var det! Om någon har undrat, liksom. Om inte annat så har jag ett inlägg jag kan titta tillbaka på om ett år när jag har drömhud och ba ”det var såhär det började!” ;)

Hejsvej! o/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: