Placering av fönster

SOLEN SKINER! Jag hade tänkt springa efter jobb igår, men plötsligt öppnade sig himlen och släppte ett sjuhelsikes regn över Malmö. Sedan var det uppehåll och sol. Sedan kom det dödsmördarregn IGEN. Sedan uppehåll. Jag gav upp och kröp ner i badkaret med en bok, ett glas vitt och ett par chokladpraliner istället. Råkade visst ligga i badkaret i över en timme? Vattnet var kallt när jag gick upp. Drattans bra bok, det där ;)

Jag gick upp tidigt och sprang idag istället. En mil! Jag har inte sprungit en mil sedan i februari, så det kändes bra! Jag fick uppleva soluppgången vid Västra Hamnen igen. Sol rakt i ansiktet. Jag kan leva med det, faktiskt ;) Helt okej tid också, ändå. Nu skall jag bara lyckas springa dubbelt så långt också… ;)

Utanför ligger solen rakt i det sneda glastaket utanför Malmö C. Det sneda glastaket utanför Malmö C är riktat DIREKT mot mitt fönster. Jag försöker att inte titta ut just nu, det gör mig blind – to put it lightly. Men jag trivs i solen ändå, trots att jag inte kan se. Underbara värme, underbara solljus.

Annars då? Mensvärken från HELVETET idag. Nu skall jag bli lite personlig här så känns det jobbigt med snack om mens så hejdå ha en bra dag osv.
Jag var hos barnmorska för att förnya mitt recept på nuvaring för ett par månader sedan, och fick då tips att om min mensvärk är för jobbig så kan jag helt enkelt hoppa över mensen ett par månader åt gången istället. NICE! Skitbra tänkte jag, och struntade i mensen förra månaden. Detta resulterade i att jag i över en veckas tid hade svullna och sjukt ömmande bröst som värkte så att jag distraherades ganska kraftig större delen av dagen -_- Den här månaden har jag inte haft värk i brösten! Win! …däremot fick jag mens. Hepp. Så nu har jag sjuk djävla mensvärk och knarkar värktabletter och blir lite yr mellan varven när det gör som mest ont. Jag var trött på min mensvärk när jag var 16 och jag är trött på den nu. Dumheter!

Nåväl. Jag skall på stan och kika på skor på hemvägen, är det tänkt. Väl hemma skall jag ta mått på kroppen och sedan beställa min brudtärneklänning för min brors bröllop som är om något sådär 40+ dagar. Hepp!

Ha en bra dag hörni, hoppas att ni också har sol och att ni inte har mensvärk <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: