Vår vår!

Det är en oerhört solig och ändå varm vårdag, 10 grader ute. (27 grader inne enligt temrometern som står mitt i solen i vårt fönster, det kanske stämmer) Jag har beställt en jacka från Holland som jag hoppas skall vara den perfekta mellantidsjackan; ni vet, en sådan där man använder mellan tunn höstjacka och vinterjacka, och mellan vinterjacka och tunn vårjacka..? Min vinterkappa är för varm. Min jeansjacka är för kall. Jag behöver den här jackan, och jag hoppas att den kommer att a) passa och b) klä mig. Jag får ju sådana där nervösryck ibland och ba ”DEN ÄR FÖR COOL FÖR MIG” och sedan känner jag mig jätteobekväm för att jag inte ser mig själv som tillräckligt häftig. Bry sig, egentligen?

Idag skall jag tvätta. Jag skall även kolla på en film och ranta på filmrantarbloggen, så there’s that. Imorse sprang jag. Jag tänkte springa 6 kilometer men slutade efter 5 kilometer, vilket fick mig att känna mig ganska dålig. Sedan tänkte jag att 5 ändå är bättre än 0 och att jag kan ta igen detta nästa gång, eller nästnästa. Det kommer. Man får ha ”dåliga” dagar också, det ingår i livet.

Men åh. Martin. Himla bäst människa, faktiskt. Jag fortsätter att pilla runt på saker i förhoppningen att göra hans fyrtioårsdagsfirande till Det Bästa. Han förtjänar det. Jag vill ge honom världen. Jag hoppas (och tror!) dock att han skall gilla det han faktiskt får ♥

Men ja. Bloggen fortsätter sin halvdvala. Vi gör vad vi kan åt saken (majestätis pluralis, tydligen) och så får vi se vad som händer. Hej och tack för att ni läser, vilka ni nu är som är här :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: