Som en velociraptor, fast inte lika söt (eller snabb)

Jag ville bara visa min supersnygga pin som kom på posten igår! Den sattes som ni ser genast fast på finjackan, så just nu har jag alltså Jurassic Park, Ghostbusters och Gremlins representerat på jackan. Det kanske är dags att ta en revisit på hur jackan ser ut? Skall se ifall jag skall lägga till något mer på den först, har ju fortfarande lite idéer på vad jag vill brodera. En Stormtrooperhjälm, bland annat :)

 

Men hörni, VAD ÄR DETTA? Det var ju vår igår! Eller ja, det var spöregn och barmark och när jag tittade ut genom fönstret två timmar senare var det snötäcke som täckte allt och under gatlyktorna föll snön i stora, mjuka flingor. Alltså… Lägg av? Jag gillar ju snö, men nu vill jag ha blommor och sol och VÅR herregud.

Det var i alla fall fint att titta på när jag gick till jobb. Det var också SKITJOBBIGT att dra min väska genom, i synnerhet när jag nu hade en tung djävla kasse (Alex present) att släpa på också. Promenaden till jobb har nog aldrig känts så lång :P

Idag när klockan ringde gick jag upp DIREKT. Jag brukar ju ligga kvar, pilla på mobilen, somna om en stund. Inte idag. Idag hade jag ju, öh, legat halvvaken halva natten (??) och planerat att jag skulle gå upp direkt, så det gjorde jag. Man KAN ju tycka att det hade varit vettigare att ägna natten åt att sova än att planera morgondagen, men nu är det så.

Nu börjar i alla fall solen spricka fram genom molnen utanför fönstret. Det är strax under en grad ute, och snön är slaskig och blaskig och blöt. Ge mig barmark nu, pls.

Nådde i alla fall mina 15k steg igår! Idag blir svårare. Kanske till och med omöjligt.

HADE tänkt springa imorse. HADE tänkt springa före lunch idag. HADE tänkt springa imorgon. I slutändan lämnade jag alla träningskläder hemma och sade till mig själv att det får vara okej så. Och det ÄR okej så. Jag har en parentes på söndag, att jag KANSKE sticker ut och springer en kort vända när jag kommer hem efter Göteborg. Vi får se. Det hade ju kunnat vara skönt att ta en springtur, duscha och sedan krypa ner i sängen och somna gott? :)

Ibland får det vara okej med bara en runda, en vecka. Jag springer två alla andra veckor. Vädret störde mig, och jag är stressad över så mycket annat just nu att det känns stört omöjligt att pressa in ett springpass mitt i allt. Vi löser det nästa vecka annars – jag får väl försöka springa tre gånger då ;)

Nu skall jag kicka igång den här fredagen! Jag hoppas att ni har en bra dag :) Kram!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: