Is this thing working?

Jag veeeeet att jag borde posta här. Jag vet att jag kommer att sura på mig själv om ett år när det saknas en massa dagar på min ”One year before” eftersom jag tycker att det är så kul att läsa vad jag gjorde och tyckte för ett år sedan. Jag vet att det faktiskt ÄR givande att sätta mina ord på pränt och liksom ventilera hur jag mår och vad jag känner. Jag ba… saknar motivation? :)

I helgen kommer Martin hit, och vi skall fira Alla Hjärtans Dag (i förväg!) och vår 4,5-årsdag. Jag vet inte om halvår är något man behöver fira egentligen, men eftersom det bara skiljer två dagar i datum mellan de här två händelserna så känns det som att man lika gärna kan baka ihop det lite? :) PLUS att det är alltid kul att fira kärleken. Och kär är jag <3 4,5 år senare går jag fortfarande runt och fulflinar varje gång jag tänker på honom, för han gör mig så innerligt djävla glad. Finaste Knips.

Här är i alla fall en bild jag tog på min promenad på väg hem från jobbet igår. Snö ger det bästa selfieljuset! :D

Snön var så FIN! Den glittrade! Himlen var full av glitter och jag ville egentligen bara stå still under gatlyktan och titta tills ögonen ramlade ur. Snön var sjukt HAL också! Som …tvålflingor? Himla märkligt. Himla fint.

Färgade håret igår. Hade en månads rötter och ville mest bara slita mitt hår, men det var ju både enklare och bekvämare att färga om det och nu känner jag mig Snygg™ igen. Bra grejer! Skall ju ta med Martin på finrestaurang på lördag och då vill jag ju också vara fin. Fin i håret, fint smink, fina kläder. Hade tänkt ha min lilla svarta fodralklänning men den är tydligen BORTA. Ingen aning var den är? Trodde att den låg i byrån, men den är varken i byrån eller garderoben. #stämningen
Jag har ju andra alternativ såklart, det var mest att jag var lite sugen på att ha just DEN klänningen. Aja, får se vad jag kan skaka fram ur garderoben inför lördag.

Planen är att ta med kameran ut på lördag så att jag kanske faktiskt kan visa lite bilder på vad vi ätit osv här nästa vecka? Bilder ger en ju alltid något att blogga om när orden tryter. Det här inlägget skrivs t.ex. endast för att jag hade en fin selfie att posta, så då var jag ju tvungen att skriva något också.

Såatteh… ha en bra dag! o/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: