Vad ville du?

Det allra sämsta sättet att vakna:
En timme innan väckarklockan ringer, av att jag vakendrömmer (??) att min syster kommer in i mitt sovrum och jag försöker förmå henne att väcka mig men jag kan inte prata, det kommer inga ord, bara frustrerade ljud. Till slut väcker hon mig, och jag ligger i min säng och ser precis samma saker i vaket läge som i drömmen bortsett från att Anna såklart inte är där och jag vet inte. Jag är så trött just nu. Jag försökte somna om när det skedde men jag var för uppe i varv så jag gav upp och gick upp lite tidigare istället. Dagen kommer att bli lång.

Jag fick för mig att Annas besök var en varning, men det fanns inget att bli varnad för.

Jag blir så knäpp av sådant här.

Helgen har varit bra, i alla fall. Jag har nått mitt stegmål alla dagar, och vi har ätit vrålgod mat i vanlig ordning. Martin gjorde en svinigt god Pasta Alfredo i fredags, och i lördags köpte vi entrecôte i Malmö Saluhall + episkt goda ölkorvar gjorda på Angusstek som vi snacksade på under kvällen. Martin har spelat båtar och jag har spelat ESO. I fredags tog jag ett klassiskt fredagsbad som såg ut såhär:

Badbomben (från LUSH, såklart) var gulorange i vattnet och luktade kryddigt. Den var full med badoljor så min vintertorra hud var rent himmelskt mjuk efteråt. Bra grejer!

När Martin åkte hem igår var jag låg och kände mig mest väldigt misspepp på allt, men jag tog en promenad och spelade sedan ESO medan jag tittade på Event Horizon, och sedan läste jag vidare i ovan avbildade bok tills jag somnade. Hur jag sov/vaknade har jag ju redan redovisat. Skitmorgon, faktiskt.

Bortsett från att jag får mens (+ har tvättid) idag så är det en helt okej vecka på gång, hoppas jag. Jag har hörseltest osv på onsdag, vi får se hur det går. Jag hoppas också få tillbaka min kamera från lagning nu i dagarna så att jag kan få med mig den till Göteborg i helgen. Hoppas hoppas! :)

Nåväl. Även dagar med dålig start kan bli bra dagar. Även veckor med dålig start kan bli bra veckor! Jag får ju träffa Martin + mamma, om inte annat. Det blir jättebra. Skall bara lyckas hålla mig vaken idag så… :P

Har hittills gått minst 15k steg om dagen i femton dagar. Vi fortsätter med denna trend, tycker jag! Kommande helg är jag lite orolig för, men man får helt enkelt se till att få det gjort. Jag har börjat vänja mig vid att dansa framför spisen när jag lagar mat, t.ex. ;)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: