That sounds fake but ok

Jag fattar inte HUR eller VARFÖR men jag är tydligen utelåst från min träningsblogg :D Försöker jag logga in får jag bara upp ”Du har inte befogenhet att se den här sidan” och så inget mer än så. NÄHÄ OKEJ DÅ. Ni får med andra ord överleva att jag tänker träningsblogga här lite nu. Idag. Detta inlägg, till och med. Om detta skrämmer er så …lämna? :) Bättre lycka nästa inlägg, osv! :)

HUR SOM HAVER. Eftersom det skulle vara ett möte idag precis när jag brukar springa på tisdagar så bestämde jag mig för att springa före jobb istället. Jag sov gott men vaknade seg och var väl mest hungrig och trött och inte superduperpepp på att springa, kan vi säga. Någonstans lurar den felaktiga tanken att om man somnar om så kommer man att återgå till vad man nu drömde innan man väcktes av klockan, men så är det ju inte. Jag kom upp ur sängen och i träningskläderna och utför dörren och sedan sprang jag lite på måfå, initiellt. Förbi gamla kontoret, förbi Pildammsparken till badhuset och inom stan och förbi kyrkan hem. Sju kilometer. SJU kilometer! Det låter så futtigt efter min prestation i november men efter min tyvärr väldigt dåliga prestation i december så känns det cirka hur bra som helst. Här är hur januari har sett ut:

Som ni ser har jag sakta men säkert lyckats bygga upp distans igen. Strunta i tiderna, de spelar ingen roll – det enda som är viktigt är att jag bygger upp distansen. Jag har inga förväntningar på att springa mer än 5-6 kilometer på torsdag, men det får bli vad det blir. Just nu är mitt löpar-självförtroende på topp igen, och jag känner inte längre att jag försöker skjuta en stor djävla sten upp för ett berg. Och vet ni vad..? Det känns SÅ DJÄVLA BRA! :D

(plus att under 7min/km ändå är helt okej. drömmen är ju att hamna på 5-6min/km men jag klagar inte. hastigheten kommer med mer träning, och planen har aldrig varit att köra göteborgsvarvet på en TID utan bara att ta sig runt utan stopp :))

Ikväll kommer Linnea på middag och det blir himla fint, faktiskt. Länge sedan vi sågs nu! <3

…och det var allt för idag :D Puss på er!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: