Return of the Current Selfie

Hallå världen, det är jag igen. Nu med fungerande kamera, som ni kan se! Hur bra är inte det? :)

Jag drömmer alldeles för mycket. Jag minns för lite av drömmarna när jag vaknar. Jag sover rastlöst för det är så mycket som pågår, vaknar inte helt utvilad. Nu är det dock helg! Imorgon blir det lite sovmorgon i Martins säng innan jag skall in på stan och gå på afternoon tea med min mor :D Det skall bli himla fint, faktiskt. Utöver det blir det en lugn och skön helg med Martin. NÄSTA helg skall vi gå och se Green Day när de spelar på Malmö Arena! :)

Helgen blir en liten utmaning vad gäller mina steg. Hittills idag har jag 4 000, så på något vis måste jag lyckas få 11 000 steg till innan jag kommer till Martin ikväll, ifall jag inte vill lämna honom direkt för att gå ut på promenad – vilket jag inte vill. Jag tänkte ta lunchrasten + lite av friskvårdstimme för att ta en längre promenad på lunchen, så får vi se hur mycket jag saknar sedan. I normal hastighet får jag runt 6 000 steg i timmen… DET LÖSER SIG. Imorgon på stan får jag gå extra många steg hela tiden, och på söndag tänkte jag springa på morgonen för att boosta stegmängden lite. Men det är ju ingen utmaning om det inte är utmanande, inte sant? Vi löser det! Jag vill alldeles för gärna lyckas hålla igång med mitt stegande så jag hoppas att den moroten + lite djävlar anamma löser biffen åt mig.

…varför säger man ”löser biffen”, vad betyder det ens? Eller säger man inte så? Har jag blandat ihop detta med något annat uttryck som handlar om biff?

NÅVÄL. Ni får ha en bra helg! Det tänker jag ha :) Helger är alltid bra. Man får andas. Jag gillar att andas.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: