OOTD

Bortsett från att jag inte står i Martins badrum så ser jag ut såhär idag. Hur snygg är denna tröja? :D Jag fick den av Martin i julklapp! Det står ju alltså ”Best girlfriend in the galaxy” på den, för er som inte gillar att läsa spegelvänt. Martin undrade varför jag lade upp denna utan att rättvända den först, men jag testade faktiskt att göra det och kände mig så sjukt obekväm med att se mig själv åt fel håll, haha? :D Så ja. Därför får den fortsätta att vara spegelvänd. Det är enklast så, för mig. Och jag har ju skrivit vad det står på tröjan så ni slipper ju undra :))

Och apropå Martin så kommer han ju idag! DET ser vi fram emot :D Jag hoppas på en lugn och maklig dag (fredagen den trettonde wooo) och en fin kväll med min älskade efter jobb. Jag har ingredienser för hemmagjord tacopaj i kylen, så får se ifall Martin är sugen på det <3

Och sedan HELG! Men som jag sade till Charlotta just; herre vad det hjälper att ha varit ledig ett tag? Man är så himla nyladdad när man kommer tillbaka. Det känns bra. Ledighet ftw, liksom. Som sagt, jag gillar ju rutiner osv, så för mig är det skönt att ha tidpunkter att hålla mig efter igen. Frukost klockan 07, lunch klockan 11, hem klockan 16, middag klockan 17, fem dagar i veckan. Jag blir lugn av det. Nöjd.

OKEJ nu skall jag fortsätta att jobba fredagen den trettonde. Trots att dagen inleddes med att jag fick försöka råda bot på huvudvärken jag fick innan jag somnade igår (ipren+resorb fixade biffen, som man säger!) så har jag goda förhoppningar om dagen :)

Ha en bra dag! Och ha en bra HELG! <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: