Från tanke till beslut på två sekunder?

Jag tror faktiskt att jag skall säga upp mitt gymkort. Jag har funderat på det ett tag. Sist jag var på gymmet var …april? maj? och ingenting mer sedan dess. Jag har behållit medlemskapet och pungat ut tvåhundra spänn i månaden för att ”JAG KANSKE VILL DIT” men det känns inte som att det kommer att hända just nu. Jag har hantlar + kettlebell hemma, det enda jag inte kommer att kunna göra är barbell-övningar, men jag ser inte heller att jag inom en överskådlig framtid kommer att tralla ner på gymmet och lyfta när jag liksom …skulle kunna springa istället. Det är ändå 2400:- om året jag lägger på detta, och de pengarna hade kunnat gå till annat istället. Så ja. Jag tror att jag säger hejdå for now, och återaktiverar när jag får för mig att jag vill börja igen. Enda sura är 2 månaders uppsägningstid, men men. VI GÖR SÅ. Nu var det gjort!

Annars har jag iaf anmält mig till donationsregistret. Det kändes som en väldigt logisk sak att göra. Jag har ingen användning för organ när jag är död, så what the hey, liksom.

Helgen har varit bra, i alla fall. Peter har varit med hela helgen :) Jag och Martin såg Green Day i lördags och det var riktigt bra! Det är väl inte ett av mina favoritband men jag kan helt klart rekommendera att se dem live. Riktigt bra show! De är oerhört publikfriande och jag satt nog och log oavbrutet under 2,5 timmar. Ja, bortsett från när idioten på raden framför tyckte att det var Kul Grej™ att kasta sitt tomma ölglas (i plast) över balkongräcket så att det hamnade på någon stackare som satt under. Charmigt, verkligen. Vakten stirrade på honom en stund men eftersom han satt så långt in på raden verkar det som att han kom undan med det. Synd. Jag hade haft noll medlidande för honom om han kastats ut.

Så ja, bra helg. Idag är det måndag och jag har NOLL SAKER PLANERAT, bortsett från att få mina 15k steg för trettionde dagen i rad + köpa lite mat. Det innebär mest troligt att jag tar en soffkväll och kollar på Bones :D Lägenheten är städad och fin efter helgen så det finns inte tusen småsaker att pilla på. Det känns jättebra :D Jag ser fram emot min måndagskväll <3

Imorgon kommer Linnea på middag + jag har tvättid. I helgen är jag i Göteborg. Överlag känns detta som en riktigt bra vecka på gång :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: